Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών στην Βέροια

Για τις ανάγκες τοποθέτησης οπτικών ινών της «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», στην πόλη της Βέροιας, το Σάββατο 19-01-2019, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε έως και 21-01-2019:

α) τη στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στην οδό Αριάδνης, από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με την οδό Σταδίου, από τη δεξιά πλευρά της οδού (κατεύθυνση προς την οδό Σταδίου). Σε κάθε περίπτωση, η κυκλοφορία θα διεξάγεται αμφίδρομα, από το εναπομείναν πλάτος του οδοστρώματος, με πλάτος έκαστης λωρίδας τα5,00m., για όλο το τμήμα της οδού που θα διεξάγονται οι εργασίες.

β) τη στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Αριάδνης έως τη συμβολή της με την οδό Καλής Παναγιάς, από τη δεξιά πλευρά της οδού και η κυκλοφορία θα διεξάγεται προς μία κατεύθυνση από το εναπομείναν πλάτος του οδοστρώματος, που θα κυμαίνεται μεταξύ 5,00m. έως 8,00m.

γ) τη στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την
οδό Καλής Παναγιάς έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, από τη δεξιά πλευρά της οδού (κατεύθυνση προς τo κέντρο πόλεως). Η κυκλοφορία θα διεξάγεται αμφίδρομα, από το εναπομείναν πλάτος του οδοστρώματος, με ελάχιστο πλάτος έκαστης λωρίδας τα 6,00m., για όλο το τμήμα της οδού που θα διεξάγονται οι εργασίες.

δ) την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, σε όλο το μήκος των τμημάτων των προαναφερόμενων οδών, από την προηγούμενη μέρα των εργασιών.