Ο Φίλιππος φόρεσε το στέμμα του (φωτογραφίες, βίντεο)

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Φίλιππο. Στο τελευταίο ματς της σεζόν, κέρδισε με 79-63 τον Πρωτέα Γρεβενών στο Μακροχώρι και ως πρωταθλητής του Γ΄ομίλου, σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή. Η απονομή έγινε σε γεμάτο γήπεδο και σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνηση. 

Αγωνιστικά, ο Φίλιππος δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στον Πρωτέα. Πήρε το προβάδισμα από την αρχή και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Ο Φίλιππος προηγήθηκε με 18-10 στο 8' και 23-12 στο 9' δείχνοντας στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό. Η διαφορά μεγάλωσε στο δεύτερο δεκάλεπτο και το σκορ έγινε 34-20 στο 15'. Ο Πρωτέας εκμεταλλεύτηκε ένα νεκρό διάστημα των γηπεδούχων και μείωσε 34-28 στο 18' όμως ο Κοθράς έδωσε λύση στην επίθεση και έφερε τον Φίλιππο στο 37-28'. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Πρωτέας μείωσε άλλη μια φορά στους έξι πόντους. Στο 25' το σκορ έγινε 46-40 αλλά από εκεί και μετά οι Βεροιώτες με γκολ φάουλ του Καντάρκου και τρίποντα των Τσιακλάγκανου και Βάλιου πέρασαν με 60-46 στο 29'. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Φίλιππος συντήρησε την διαφορά στο σκορ και έφτασε άνετα στο 79-63. Αμέσως μετά έγινε η απονομή, την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο αλλά και στο φωτορεπορτάζ.

Το ματς παρακολούθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τραπεζανλίδης.

Δεκάλεπτα: 25-16, 44-35, 64-50, 79-63.

 

 
 

Powered by flickr embed.