Μετάλλιο για την Κιάτση του Φιλίππου στο Σύνθετο Ατομικό

Για άλλη μια φορά έλαμψαν οι αθλήτριες του Φιλίππου στη Ρυθμική Γυμναστική αυτή τη φορά στον τόπο τους στη Βέροια καθώς διοργανώθηκε η Προκριματική Φάση Κορασίδων στο Φιλίππειο Γυμναστήριο 6-7 Μαΐου. Οι κορασίδες της ομάδας Κιάτση Αικτερινη ( 2η Χρόνια), Αφενδρα Ευαγγελία κ Μητριτωνη Άννα Μαρία (1η Χρονια) όχι μόνο κατάφεραν να πετύχουν βαθμολικα το όριο πρόκρισης για τους τελικούς αλλά κατάφεραν να ανέβουν κ στο βάθρο κάνοντας περήφανο τον τόπο τους.

Πιο αναλυτικά η Κιατση Αικατερίνη κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο ατομικό συγκεντρώνοντας 48.100 βαθμούς καθώς πραγματοποίησε και στα 4 όργανα πολύ καλές εμφανίσεις (μπάλα,σχοινι, στεφάνι κ κορίνες) Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρόγραμμα με την μπάλα με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 12.750 τον μεγαλύτερο βαθμό σε αυτό το όργανο με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 1η θέση στο πρόγραμμα με τη μπάλα στην συνέχεια κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινί και την 5η θέση στις κορινες. Φανερά βελτιωμένες από την περσινή τους Χρόνια ήταν οι πρωτοεμφανιζομενες σε αυτή τη κατηγορία Αφενδρα Ευαγγελια κ η Μητριτωνη Αννα Μαρια.

filippos rithm2

Η Αφενδρα Ευαγγελία κατέλαβε την 23η θέση (14η στις κορινες , 15 στο στεφανι) με 39.000 βαθμούς κ η Μητριτωνη Άννα Μαρία κατέλαβε την 40η θέση με 33.350 με πολλές ατυχίες στο προγράμμα με την μπάλα στερώντας καλύτερη θέση στην κατάταξη. Τα κορίτσια ανάμεσα σε 82 αθλήτριες κατάφεραν να διακριθούν κ να λάμψουν Καλή συνέχεια στους Τελικούς που θα γίνουν στην Μίκρα Θεσσαλονίκης με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

"Πολλά συγχαρητήρια κ στην προπονητική ομάδα Χαβιαροπουλου Ηρώ, Μωυσιαδου Κατερινα κ KNyazeva Natalia για το έργο τους κ την υπομονή τους" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.