Home Δελτία Τύπου Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι. Έχει Kalamaraki Day! Ενημέρωση από το ούζο Αρβανίτη

Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι. Έχει Kalamaraki Day! Ενημέρωση από το ούζο Αρβανίτη

895
1

Δελτίο τύπου από το ούζο Αρβανίτη. Φταίει ο λαμπερός ήλιος, ο καταγάλανος ελληνικός ουρανός, η θάλασσα που κυκλώνει κάθε σπιθαμή αυτού του τόπου. Αυτά φταίνε, που πολλές φορές το μεσημεράκι οι σκέψεις μας ταυτίζονται και αναρωτιόμαστε: τι κάνουμε κλεισμένοι μέσα με τέτοιο καιρό; Μήπως να την «κάνουμε» στη θάλασσα για καλαμαράκι και ούζο; Ο πόθος κοινός, έλειπε μόνο αυτός που θα μας οργανώσει. Για το λόγο αυτό το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κάνει καμπάνια, την πιο μαζική απόδραση από τη δουλειά, που σχεδιάστηκε ποτέ! Και το όνομα αυτής, Kalamaraki Day. Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι, έχει Kalamaraki Day!

leoforeio-arvaniti-kosmos

Ο στόχος είναι η καμπάνια να γίνει η αρχή ενός θεσμού που θα ενώνει όλους τους Έλληνες σε μεγάλες, αισιόδοξες παρέες, κάθε χρονιά, τέτοια εποχή. Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από στιγμές ξενοιασιάς και απόδρασης που θα γίνουν αφορμή για περισσότερα χαμόγελα και θετικές σκέψεις για το μέλλον.

Όλα ξεκίνησαν μια Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με πρώτη μεγάλη παρέα τους ανυποψίαστους εργαζόμενους του Αποστακτηρίου. Ένα απροειδοποίητο κάλεσμα για μία ανακοίνωση αγνώστου περιεχομένου, έδωσε την αφορμή για αναπάντεχα συναισθήματα. Η δουλειά διακόπηκε, οι μηχανές σταμάτησαν, το πούλμαν πήρε μπροστά και ξαφνικά οι εργαζόμενοι βρέθηκαν δίπλα στη θάλασσα για ούζο και καλαμαράκι με τη χαρά της έκπληξης μιας σχολικής εκδρομής αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους. Αυτά τα αυθόρμητα, ρεαλιστικά πλάνα, χωρίς μακιγιάζ και ηθοποιούς, αποτέλεσαν και την τηλεοπτική ταινία της καμπάνιας, «Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι».

Και τώρα μέσα από το site “Kalamarakiday.gr” μπορούν όλοι, από όλη την Ελλάδα, εργαζόμενοι, σπουδαστές ή μέλη συλλόγων, να διεκδικήσουν τη δική τους ομαδική απόδραση. Η μόνη προϋπόθεση είναι να πείσουν τον κατάλληλο άνθρωπο για το μικρό απαραίτητο μεσημεριανό «σκασιαρχείο»! Το πούλμαν, τα μπλουζάκια, τα καπέλα, τους μεζέδες και το ούζο τα προσφέρει το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, δωρεάν. Κάθε εβδομάδα κληρώνονται δύο Kalamaraki Day, για παρέες 20 έως 50 ατόμων!

Στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου γιορτάζουμε τα 120 χρόνια μας και ως ελληνική εταιρία, θέλουμε να τα γιορτάσουμε παρέα με όλους τους Έλληνες! Γιατί ο απλός εργαζόμενος, έχει ανάγκη να ακούσει ένα μπράβο και να δει το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας που εργάζεται. Γιατί σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να δημιουργούμε ευκαιρίες που μας ενώνουν. Και με αυτήν την καμπάνια, το θυμίζουμε σε όλους και το δημιουργούμε για κάποιους τυχερούς. Γιατί όλοι χρειάζονται μια απόδραση από τις υποχρεώσεις τους.
Γιατί εκεί έξω, έχει πραγματικό ήλιο για όλους! Έχει Πλωμάρι!

kalamaraki-day

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Το ανθρώπινο πρόσωπο των εταιρειών το βλέπει κανείς πλέον μόνο στις διαφημίσεις. Το χάπι των αλλεπάλληλων αξιολογήσεων, διαθεσιμοτήτων και απολύσεων δεν καταπίνεται εύκολα ακόμη και αν μοσχοβολάει γλυκάνισο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here