Home Εκδηλώσεις Βίντεο & Φωτογραφίες: Η περιφορά των επιτάφιων στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου

Βίντεο & Φωτογραφίες: Η περιφορά των επιτάφιων στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου

1040
3

Όπως έχει καθιερωθεί από τους προγόνους μας, οι επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Νικολάου, Αγίας Παρασκευής και Αγίου Ιωάννη, συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Και φέτος το παρόν έδωσαν εκατοντάδες πιστοί που παρακολούθησαν την περιφορά σε κλίμα κατάνυξης.

Δείτε το βίντεο με την περιφορά στην πλατεία και ακολουθούν από κάτω φωτογραφίες.

epitafioi-2014-1

epitafioi-2014-2

epitafioi-2014-3

epitafioi-2014-4

epitafioi-2014-5

epitafioi-2014-6

epitafioi-2014-7

agiosioannis-epitafios2014

epitafioi-2014-8

epitafioi-2014-9

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. κύριε ADMIN τό ξέρεις ότι στή ΜΑΡΙΝΑ ή δεξαμενή Υπερχειλίζει καί χάνονται τόνοι νερού καθημερινά τό ξέρεις ότι δέν υπάρχει επιγραφή πού νά λέει μή φουντάρετε υπάρχουν δέστρες.( Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν καί αξιόλογοι Πλωμαρίτες όπως ό Μπεγιαννης) πού βοήθησε τό ιστιοφόρο νά απελευθερωθή

  2. Γιατί sokratis απευθύνεσαι στον admin? Έχει καμιά ευθύνη για τα στραβά της μαρίνας? Σ’ αυτούς που θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο σου να τα πεις και σε αυτούς που διοικούν το Πλωμάρι! Καλά που υπάρχει και αυτό το blog και μας ενημερώνει και βγάζει μερικών τα άπλυτα στη φόρα, έστω κι αν δεν τους αρέσει. Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε συγγένεια έχω με το admin, ούτε τον ξέρω προσωπικά. Είναι όμως κρίμα να βάλεται κάποιος που δημιούργησε ένα ιστολόγιο για να προβάλει τον τόπο του και για να μαθαίνουν και οι Πλωμαρίτες που βρίσκονται μακριά τα νέα μας, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα!

  3. giannis ούτε εγώ τόν ξέρω τόν admin αλλά μιά που έβαλε ολους τούς ωραίους επιτάφιους ας έβαζε καί τόν επιτάφιο τής μαρίνας..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here