Home Βιβλία Έκθεση ζωγραφικής και παρουσιάσεις βιβλίων στη Λέσχη Πλωμαρίου

Έκθεση ζωγραφικής και παρουσιάσεις βιβλίων στη Λέσχη Πλωμαρίου

1438
0

Έκθεση ζωγραφικής στην πέτρα, της Λίζας Μιχαλέλλη, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος». Η έκθεση που περιλαμβάνει και ζωγραφικούς πίνακες απευθυνόμενους σε παιδιά, θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουλίου.

Την ίδια μέρα Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της «Λέσχης» η παρουσίαση του βιβλίου «Χρονογραφία και ποίηση του Γιώργου Ζεϊμπέκη» του Αριστείδη Καλάργαλη, που εκδόθηκε από την «Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος».

Για το βιβλίο αλλά και τον Πλωμαρίτη δάσκαλο, δημοσιογράφο και ποιητή θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ξωχέλλης, ο δημιουργός του Αριστείδης Καλάργαλης και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοφών Μαυραγάνης.

Εξ άλλου την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, θα παρουσιασθεί το τελευταίο μυθιστόρημα της Πλωμαρίτισας συγγραφέα Ειρήνης Σανιδά «Το φονικό».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο επίτιμος λυκειάρχης Νίκος Δέτσης, ο δικηγόρος Στρατής Ψαρράς και η συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει ο Ξενοφών Μαυραγάνης.

petres-zografiki

kalargalis-zeimpekis

to-foniko

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here