Home Ενημερώσεις Η Περιφέρεια μπάζωσε το επίμαχο σημείο στο δρόμο Πλωμαρίου-Μελίντας

Η Περιφέρεια μπάζωσε το επίμαχο σημείο στο δρόμο Πλωμαρίου-Μελίντας

744
3

Μετά τη διαμαρτυρία του ιδιώτη και ιδιοκτήτη του οικοπέδου δίπλα από το δρόμο κοντά στον βιολογικό, όπου είχαν τοποθετηθεί από τον ίδιο οι τσιμεντόλιθοι, η περιφέρεια εχτές, αποφάσισε να ρίξει μπάζα και πέτρες για να γεμίσει το σημείο του δρόμου που είχε υποχωρήσει. Μια ακόμα προσωρινή λύση δηλαδή.

Τα μπαζώματα, ήταν σύνηθες φαινόμενο και στο παρελθόν. Πάντα όμως ο δρόμος αργά ή γρήγορα υποχωρούσε ξανά.

Δηλαδή η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών έχει αποκατασταθεί προς το παρόν. Κανονικά θα έπρεπε όλοι να πηγαίνουμε από το Σελάδι… Όπως βλέπεται και στη φωτογραφία με την ταμπέλα, που είχε τοποθετήσει η τελευταία Νομαρχία Λέσβου πριν από περίπου 5-6 χρόνια.

Βέβαια οι ταμπέλες ακόμα γράφουν ότι ο δρόμος είναι κλειστός, όπως γράφουν εδώ και πέντε χρόνια! Πέντε χρόνια εγκατάλειψης τους Πλωμαρίου από τους προηγούμενους και τους νυν.

Είναι ανεξήγητο το ότι οι ψηφοφόροι του Πλωμαρίου ψήφισαν εκ νέου στις πρόσφατες εκλογές πάλι τους δυο συνδυασμούς από τα γνωστά κόμματα, οι οποίοι έχουν διοικήσει το νομό και το βόρειο Αιγαίο τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια συν όλα τα προηγούμενα που και πάλι οι Νομάρχες που εκλέγονταν ήταν από τα δυο κόμματα.

Με τις πρώτες βροχές, ο δρόμος θα έχει ξανά πρόβλημα. Ο δρόμος παραμένει επικίνδυνος. Το πρόβλημα θα κληθεί να λύσει η επόμενη περιφερειακή αρχή και ελπίζουμε επιτέλους να γίνουν αυτά που πρέπει, δεν είναι δυνατόν στο υπόλοιπο νησί να γίνονται δρόμοι-αεροδρόμια και στο Πλωμάρι να μη γίνεται απολύτως τίποτα! Είναι ντροπή και για τους Πλωμαρίτες που μας εκπροσωπούν.

dromos-plomari-melinta-003

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Και επιμένω πως τώρα ακριβώς θα πρέπει
    ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Και θυμίζω και πάλι πως ο ίδιος ο νομικός σύμβουλος κ. Αρμενάκας στο σχόλιό του αναφέρει την γνωμάτευση του γεωλόγου πως
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!
    Ξέρει κανείς να μας πει ποιός από την περιφέρεια (συγκεκριμένα:όνομα και ιδιότητα) ανέλαβε την ευθύνη για το μπάζωμα αυτό;
    Ποιός έβαλε την υπογραφή του;
    Τη στιγμή που για πέντε χρόνια αποτελούσε έναν τεράστιο γρίφο, το πώς να χειριστούν αυτό το ανυπέρβλητο πρόβλημα που δημιούργησε η κατολίσθηση λόγω του φαγώματος του βουνού για να χτιστεί η επιχείρηση του ιδιώτη εκείνου που προκάλεσε τα τελευταία γεγονότα;
    Και ως δια μαγείας μέσα σε μισή μέρα βρέθηκε η λύση:
    με ένα μπάζωμα ξεμπερδεύουν οι τωρινοί της περιφέρειας. Και ποιός νοιάζεται για μετά;
    ΜΠΑΖΩΜΑ δηλαδή ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ!!!!
    ………………………………………………………………..
    Γιατί μάλλον πολλούς δεν τους συμφέρει να χρονίσει το θέμα και να αρχίσουν κάποιοι συστηματικά να σκαλίζουν την υπόθεση…
    ………………………………………………………………..
    Πρέπει να δημοσιευθεί το όνομα του Υπεύθυνου ο οποίος πήρε μια τέτοια απόφαση καθώς και να δημοσιευθεί η εντολή υλοποίησής της!!!
    Και επίσης πρέπει να βγει μια σχετική , κατατοπιστική ανακοίνωση της Περιφέρειας.
    Εάν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ας βγουν και ας πάρουν την ευθύνη και ας μας πείσουν και μας , και ας μας διαβεβαιώσουν ότι οι ενέργειές τους είναι ασφαλείς.
    Περιμένουμε!
    Και όλοι εσείς οι εκλεγέντες ή μη, όλοι οι συμμετέχοντες στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όλοι όσοι ζητήσατε την ψήφο των συμπολιτών σας γιατί είχατε την όρεξη, τη δύναμη και το μεράκι να βοηθήσετε τον τόπο, δραστηριοποιηθείτε τώρα που χρειάζεται.
    Το ζήτημα αυτό, είναι κάτι παραπάνω από συγκεκριμένο και σοβαρό!

  2. Χωρίς πλάκα, παντού διαβάζω ότι σχεδόν σε όλο το οδικό δίκτυο γίνονται έργα εκτός από το κομμάτι Ντίπι-Πλωμάρι και παραπέρα (το χειρότερο δηλαδή)! Κατόρθωμα…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here