Home Δελτία Τύπου Πώς γίνεται να μην προσκληθεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτών Ελαιοτριβείων Λέσβου στη συνάντηση...

Πώς γίνεται να μην προσκληθεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτών Ελαιοτριβείων Λέσβου στη συνάντηση με τον Φούχτελ;

537
1

Με αφορμή την επίσκεψη Φούχτελ στη Λέσβο , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτών Ελαιοτριβέων Λέσβου κ. Γιώργος Κατζανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι γνωστός πως η Λεσβιακή οικονομία στηρίζεται εν πολλοίς στον πρωτογενή τομέα και η εξωστρέφεια αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς που εμπλεκόμαστε με αυτόν.
Δεν μπορεί λοιπόν, να γίνονται επαφές για την προώθηση του λεσβιακού ελαιολάδου και να είναι απόντες φορείς όπως ο Σύνδεσμος Ιδιωτών Ελαιοτριβέων Λέσβου όπως επίσης δεν είναι δυνατόν αντίστοιχου τύπου επαφές , όλως τυχαίως, να καταλήγουν στο ελαιοτριβείο – μουσείο Βρανά.
Συστήνουμε λοιπόν στους διοργανωτές αντίστοιχων επισκέψεων να μην αποκλείουν τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς, αλλά αντιθέτως να τους προτάσσουν έναντι όλων των άλλων ώστε οι ξένοι εκπρόσωποι των δανειστών μας να λαμβάνουν σφαιρική και αντικειμενική εικόνα για τα θέματα που πραγματεύονται και να λαμβάνουν γνώση με κάθε ευκαιρία πως υπάρχει και η άλλη πλευρά της χώρας μας:
Αυτής που πασχίζει να ανατρέψει την υφιστάμενη κατάσταση και αφού θα είναι σε θέση να διαπραγματεύεται από μόνη της, δεν θα έχει την ανάγκη καμίας επικυριαρχίας..»

Γιώργος Κατζανός.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Τιμή σας και καμάρι σας που δεν σας προσκάλεσαν στη συνάντηση του Φούχτελ με Γερμανοτσολιάδες της Λέσβου. Για καλό νομίζετε ότι ήρθε στο νησί μας ο τοποτηρητής της Μέρκελ; Σκοπός του είναι να πάρει το λεσβιακό λάδι σε εξευτελιστικές τιμές και να το πουλάει τζάμπα στη Γερμανία.
    Είπε και το εξής αμίμητο στους οσφυοκάμπτες που τον άκουγαν: ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει σοβαρές μεταρρυθμίσεις, με τον Καλλικράτη να είναι από τις πιο πετυχημένες, επειδή λέει δημιούργησε μεγάλους Δήμους. Καμία έκπληξη βέβαια δεν προκαλεί, αν δείτε τη σύνθεση του ακροατηρίου, το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένας να πει στο Γερμαναρά τι σήμαινε ο Καλλικράτης για τη Λέσβο.
    Υπήρξαν όμως κάποιοι αξιοπρεπείς συμπολίτες μας στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, οι οποίοι τον έκραξαν όταν πήγε να μοιράσει υποσέντονα εκ Βαυαρίας. Αυτό θα πει θράσος. Αυτοί που σε συνεργασία με τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν, διέλυσαν όλες τις κοινωνικές δομές της χώρας (υγεία,παιδεία) έρχονται να το παίξουν φιλάνθρωποι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here