Home Ενημερώσεις Καταγγελία για αυθαίρετη & παράνομη αλλαγή κλειδαριάς στο γραφείο του αντιδημάρχου Πλωμαρίου

Καταγγελία για αυθαίρετη & παράνομη αλλαγή κλειδαριάς στο γραφείο του αντιδημάρχου Πλωμαρίου

1007
5

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου, από την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πλωμαρίου, κ. Νέντα Καμπάνι, εχτές το πρωί μεταξύ 10:00 και 12:00, δυο πολίτες εισήλθαν στο πρώην δημαρχιακό μέγαρο Πλωμαρίου και αυθαίρετα προχώρησαν στην αλλαγή κλειδαριάς της πόρτας, στο γραφείο του αντιδημάρχου, χωρίς να έχουν κάποια εξουσιοδότηση, από τον ίδιο ή από την Δημοτική αρχή.

Η καταγγελία έχει κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Βουνάτσο και στον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, κ. Γημνάγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πολίτες είπαν με ποιανού εντολή προχώρησαν στην ενέργεια αυτή. Προς το παρόν, το Plomarinews δεν δημοσιεύει τα ονόματα των δυο πολιτών, ούτε και εκείνου που έδωσε την εντολή, τουλάχιστον μέχρι να έχουμε ενημέρωση από την αστυνομία ή επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας.

Θυμίζουμε ότι η νέα δημοτική αρχή, οι νέοι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, και όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κλπ, ορκίζονται στις 25 Αυγούστου και αναλαμβάνουν την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Δείτε εδώ το απόκομμα της καταγγελίας.

katagelia-kleidaria

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. δεν μας αφορα εδω στο αλωνελι τι γινεται στο γραφειο του αντιδημαρχου… γτ στο σπιτι μας κανουμε μπανιο με νερο λεκανες εδω και ενα μηνα… αλλα εχουν ευαισθητοποιηθει πολλοι απ οτι βλεπω… απ το plomarinews που το χει κανει θεμα μεχρι τον αντιδημαρχο… ευχαριστουμε. να αναρτηθει…..

  2. Εφόσον στην καταγγελία υπάρχουν ονόματα, δεν υπάρχει λόγος να αυτολογοκρίνεσαι Δημήτρη. Άσε που θα πουν ότι πιέστηκες για να μην αποκαλύψεις ονόματα. Έτσι κι αλλιώς, αργά ή γρήγορα θα μαθευτούν και τα ονόματα.

  3. Το αντίγραφο της καταγγελίας το έλαβα με σβησμένα τα ονόματα. Έμαθα τα δυο ονόματα αλλά και του φερόμενου εντολέα το οποίο όμως δεν αναγράφεται. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες. Το θέμα είναι σοβαρό και θέλει προσοχή.

  4. Κατοικοι πλωμαριου?Τι εγινε ρε παιδια πραξηκοπημα?ε ρε γλεντια που θα γινουν ( τσλα τ αυγο αλις τ αυγο),

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here