Home Δελτία Τύπου Βενιαμίνεια 2014 στο Μεγαλοχώρι Πλωμαρίου

Βενιαμίνεια 2014 στο Μεγαλοχώρι Πλωμαρίου

758
0

Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, διοργανώνονται στο Μεγαλοχώρι τα Βενιαμίνεια. Όπως έχει καθιερωθεί, θα πραγματοποιηθεί η Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης και η εκφώνηση του πανηγυρικού και θα ακολουθήσει εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς. Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

Και το δελτίο τύπου του Δήμου Λέσβου για την εκδήλωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει το Σάββατο 23 Αυγούστου ε.ε. και ώρα 09.00 π.μ., στην τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Τοπική Κοινότητα Μεγαλοχωρίου, προς τιμήν της Μνήμης του Μεγάλου Τέκνου της Λέσβου Βενιαμίν Λεσβίου, γεννηθέντος στην εν λόγω Κοινότητα, Σοφολογιωτάτου, Διδασκάλου του Γένους, Σχολάρχου της Ακαδημίας Κυδωνιών και Βουκουρεστίου, Φιλικού, εκ των πρωτεργατών της Εθνεγερσίας, Βουλευτή των δύο πρώτων Επαναστατικών Συνελεύσεων, Προέδρου της Τριμερούς Αρμοστείας Νήσων Αιγαίου (δηλαδή Πρώτος Υπουργός Αιγαίου).
Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δήμαρχος Λέσβου.
Θα επακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του τιμώμενου και πρόγραμμα χορευτικών εκδηλώσεων με το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Λέσβου και τον Χοροδιδάσκαλο Κώστα Αγκοπιάν.

Ο Δήμαρχος Λέσβου
Δημήτρης Φ. Βουνάτσος

Σημείωση: Παρακαλούνται οι επιθυμούντες να καταθέσουν στεφάνια, να επικοινωνήσουν με την υπάλληλο του Γραφείου Δημάρχου, κα Άννα Ταξείδη, στο τηλέφωνο 2251041504 προς συνεννόησιν.

veniaminia-2014

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here