Home Άρθρα Απάντηση του Κ. Μουτζούρη στο Plomarinews για το θέμα των πυλών εισόδου

Απάντηση του Κ. Μουτζούρη στο Plomarinews για το θέμα των πυλών εισόδου

580
0

Ο Πρόεδρος της Ρυθμθιστικής Αρχής Λιμένων και συμπολίτης μας, κ. Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος μας έχει πει αρκετές φορές, ότι είναι και ο ίδιος ένας από τους πολλούς αναγνώστες μας, μας έστειλε e-mail με την απάντηση του για το θέμα που είχε γράψει το Plomarinews.gr για τις πύλες εισόδου Πλωμαρίου και Πέτρας με τίτλο: Η διαφορετική άποψη του προφητικού Κώστα Μουτζούρη για τις Πύλες Πέτρας & Πλωμαρίου

Το κείμενο της απάντησης:

Αγαπητό Plomari News.Gr, Αναφέρομαι στην ανάρτηση σου Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΕΤΡΑΣ & ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ. Ευχαριστώ κατ’ αρχάς για την αναγνώριση ως ειλικρινών των ομιλιών μου για τα θέματα του Πλωμαρίου. Για την αποδιδόμενη σε εμένα προφητική ιδιότητα, ας θυμίσω ότι «ουδείς μετά Χριστόν προφήτης»!!

Όσον αφορά την πύλη Πέτρας, μετά λόγου γνώσεως σου γνωρίζω, ότι όσα ανέφερα στις αρχές Αυγούστου για μεγάλη εμπλοκή εφαρμογής νόμων στην δημιουργία της ισχύουν κατά γράμμα.

Για την πύλη Πλωμαρίου, επείγουν αφενός η συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του κτιρίου του παλαιού ΩΚΕΑΝΙΣ για το ισόγειό του, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως κτίριο υπηρεσιών και αφετέρου η μελέτη διαμορφώσεως του χώρου με βάση το δοθέν σχέδιο. Ο φίλος νέος Αντιδήμαρχος Μαν. Αρμενάκας είναι ενήμερος και είμαι βέβαιος, ότι τα φροντίζει σε συνεργασία με τον εξαιρετικό αρχιτέκτονα Παν. Θεοδωρίδη.

Φιλικά
Καθ. Κ.Ι. Μουτζούρης

*Εδώ θα βρείτε το σχετικό άρθρο με τίτλο: Η διαφορετική άποψη του προφητικού Κώστα Μουτζούρη για τις Πύλες Πέτρας & Πλωμαρίου

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here