Home Ενημερώσεις Απορία ιδιοκτήτη οικίας στο Πλωμάρι για λογαριασμό 600€ έναντι από τη ΔΕΗ

Απορία ιδιοκτήτη οικίας στο Πλωμάρι για λογαριασμό 600€ έναντι από τη ΔΕΗ

564
0

Το παρόν μήνυμα εστάλη στη ΔΕΗ από ιδιοκτήτη οικίας στο Πλωμάρι και κοινοποιήθηκε στο Plomarinews καθώς και σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λέσβου και της Θεσσαλονίκης και αφορά την απορία του ιδιοκτήτη για λογαριασμό που έλαβε από τη ΔΕΗ με ποσό ΕΝΑΝΤΙ στα 600€.

Το σχετικό μήνυμα:

Αξιότιμοι κύριοι, έλαβα σήμερα E-Mail για την έκδοση λογαριασμού της ΔΕΗ για το σπίτι που νοικιάζουμε στο Πλωμάρι της Λέσβου. Το ποσό του ΕΝΑΝΤΙ Λογαριασμού είναι 600,– €. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός μας ήταν 109,– €. Το ωραίο είναι ότι από αρχές Ιουλίου μέχρι και σήμερα είμαστε στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη και η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδενική, μια και η μόνη συσκευή που είναι στο ρεύμα είναι το ψυγείο μας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε παρακαλώ για ποιό λόγο ζητάτε 600 € ΕΝΑΝΤΙ; Μήπως δεν πληρώνω τους λογαριασμούς μου εγκαίρως; Μήπως είμαι κακοπληρωτής και δεν το ξέρω; Βρίσκομαι σε κάποια μαύρη λίστα του τύπου ΤΕΙΡΕΣΙΑ και δεν το ξέρω; Μήπως είμαι η ΧΑΛΙΒΟΥΡΓΙΚΗ ή το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και δεν το ξέρω; Θεωρείτε ότι ο ΓΑΡΙΤΑΤΖΗΣ είναι αφερέγγυος και του ζητάτε τέτοια ποσά;

Κύριοι, δεν υπάρχει περίπτωση να σας πληρώσω αυτά τα 600 €!!! Ή θα μου εκδώσετε έναν νέο λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ με ένα λογικό ποσό, ή θα πληρώσω τον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό. ΔΕΝ ΑΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχετε περίεργους ΑΛΓΟΡΥΘΜΟΥΣ σε λειτουργία στο σύστημά σας επειδή, λέει, πρόκειται για νέα σύνδεση ρεύματος. Και τι θα πει; ΑΛΛΑΞΤΕ τον τρόπο υπολογισμού ή αλλάξτε τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ που σας προτείνουν τέτοια πράγματα! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Ανυπομονώ να δω την απάντησή σας!

Μετά τιμής

Χαράλαμπος Γ. Γαρίτατζης

Y.Γ. Ο αριθμός παροχής είναι: 5 51**********

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here