Home Αθλητικά Μεγάλη νίκη της Καλλονής με αντίπαλο τον Εργοτέλη με σκορ 2-0(Βίντεο)

Μεγάλη νίκη της Καλλονής με αντίπαλο τον Εργοτέλη με σκορ 2-0(Βίντεο)

375
0

Το καλύτερο δώρο έκανε η Καλλονή στους φιλάθλους της Λέσβου, επιστρέφοντας για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μετά από ένα χρόνο απουσίας. Με σκόρερ τους Καλτσά στο 42΄ και τον Γιορέντε στο 88΄ κέρδισε εύκολα τον Εργοτέλη.

Το γήπεδο για ακόμα μια φορά(όπως και στο ματς με την Ουντινέζε), ήταν κατάμεστο, με τους οργανωμένους οπαδούς να δίνουν τον παλμό, ωθώντας τους παίχτες του Γιάννη Ματζουράκη οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο τεχνικός της Καλλονής χρησιμοποίησε αρκετούς από τους νεοαποκτηθείς παίχτες, που είχε στην αποστολή. Η ΑΕΛΚ είχε 19 τελικές προσπάθειες χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Χουάνμα, Ναβάρο, Λεοζίνιο και Μανούσο. Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μεγί στο 77′.

Συνθέσεις:

Καλλονή: Χόγκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Καλτσάς, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος (82′ Πιπίνης), Ναβάρο (65′ Μίνγκας), Χουάνμα, Γιορέντε (89′ Χωριανόπουλος), Αντέϊο.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Φίντελεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Καζναφέρης (87′ Σαϊνάτι), Χαντί, Άλαν (73′ Παμλίδης), Γιουσούφ (46′ Λυκογιάννης), Μπρούνο.

Το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here