Home Ενημερώσεις Ο Αγιασμός στην Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου

Ο Αγιασμός στην Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου

1344
4

Πραγματοποιήθηκε εχτές το πρωί της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου 2014, ο αγιασμός στην Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Πλωμαρίου. Παρόν ήταν όλοι οι νεοεκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από το Πλωμάρι, αλλά και κάποιοι από άλλες τοπικές ενότητες χωριών. Παρόν ήταν φυσικά και σύμβουλοι της απερχόμενης δημοτικής αρχής, πολίτες του Πλωμαρίου, υπάλληλοι του δήμου και δημόσιων υπηρεσιών. Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς του Πλωμαρίου Ευστάθιος Μεταξής, Δημήτριος Γιαμουγιάννης και Βασίλειος Χαρέλης, μαζί με τον Πάτερ Ευστράτιο Μανωλέλη.

Θυμίζουμε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, έχει αναλάβει τα καθήκοντα της η νέα δημοτική αρχή.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγμένους, να είναι σιδεροκέφαλοι, να έχουν καλή θητεία και πάνω απ’ όλα να ενεργούν με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου του τόπου μας.

agiasmos-plomari2

agiasmos-plomari3

agiasmos-plomari4

agiasmos-plomari5

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  2. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ( ΑΓΙΑΣΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙ ) ΚΑΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ Η ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here