Home Δελτία Τύπου Ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις της Λέσχης Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”

Ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις της Λέσχης Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”

305
0

Δελτίο τύπου από τη Λέσχη Πλωμαρίου. Συνεχώς μεγαλώνει το ενδιαφέρον του Πλωμαρίτικου κοινού, για τα λογοτεχνικά απογευματινά που οργανώνονται από τον ομάδα ανάγνωσης της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, που διεξάγονται στην αίθουσά της κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ.

Αυτή την Τετάρτη η διευθύντρια φροντιστηρίου αγγλικής γλώσσας Δήμητρα Λαγουτάρη θα διαβάσει επίκαιρο χριστουγεννιάτικο διήγημα, Λέσβιου λογοτέχνη, όπως έχει καθιερωθεί και θα επακολουθήσει συζήτηση γύρω από τον συγγραφέα και το έργο του.

Την περασμένη Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου η φιλόλογος Διαμάντη Μανέτα διάβασε απόσπασμα από το μυθιστόρημα του Λόγγου «Δάφνις και Χλόη».

Η ομάδα ανάγνωσης δε θα συναντηθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επαναλάβει τις συναντήσεις της από τον καινούργιο χρόνο.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι δοκιμές για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία, που θα δοθεί από την μικτή χορωδία του Γιώργου Μιχαλέλλη και την χορωδία ΑΛΚΑΙΟΣ, που θα δοθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here