Home Αστυνομικό Δελτίο Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο στην Πλαγιά

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο στην Πλαγιά

2180
4

Δελτίο τύπου: Χθες (23.03.2015) το απόγευμα, στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πλωμαρίου – Μυτιλήνης στη Λέσβο, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από έναν 15χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας ημεδαπός ηλικίας 17 ετών.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων, τραυματίστηκαν ο 15χρονος και ο 17χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου.

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Auto to pragma na odigoun 15xronon paidia mixanakia, olli xoris kranos kai na to theoroun magkia den o katalaveno. Pote tha kani tin doulia tis h astunomia ? 1000 euro se opoin anilika odigi mixanaki kai 1000 ston patera toy.

  2. Οι γνωστές-άγνωστες συνθήκες,
    τα γνωστά-άγνωστα αίτια…
    Κατά τα άλλα, ανενόχλητοι οι πιτσιρικάδες του Πλωμαρίου εξακολουθούν να οδηγούν δίχως δίπλωμα, δίχως κράνος, από τα δεκατρία τους, το μηχανάκι που τους έχουν πάρει συνήθως οι ίδιοι οι γονείς τους, και εν γνώσει αυτών κάνουν τις σούζες και τις τρέλες τους, συχνά έχοντας καταναλώσει και ποσότητες αλκοόλ.
    Δεν πα να τους γίνεται ενημέρωση για τους κινδύνους και τα τροχαία… Φωνή βοώντος…
    Η κατάσταση σ’αυτόν τον τομέα είναι εντελώς παρηκμασμένη στο Πλωμάρι!!! Έρχεται κόσμος από αλλού και απορεί με την παντελή έλλειψη του είδους “κράνος” στην περιφέρειά μας , με τις καφρίλες που βλέπει να γίνονται στο τιμόνι και τη “μαγκιά” που συνοδεύει αυτές τις καφρίλες. Και φυσικά με την ανοχή που υπάρχει από τον περίγυρο. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Μην απορούμε, είναι ζήτημα τύχης που τα “θύματα” δεν είναι περισσότερα….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here