Home Δελτία Τύπου Ζητούνται λύσεις για το αστυνομικό τμήμα, το ΙΚΑ και το Γραφείο Εξυπηρέτησης...

Ζητούνται λύσεις για το αστυνομικό τμήμα, το ΙΚΑ και το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Πλωμάρι

513
0

Το παρόν έγγραφο έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου στο Δήμο Λέσβου, ζητώντας λύση σε διάφορα προβλήματα. Το κείμενο αναφέρει τα παρακάτω: O Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου εκ μέρους όλων των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και των απλών πολιτών με τους οποίους καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή. Μας εκφράζουν την αγανάκτηση τους σε αυτήν τη περίοδο της οικονομικής κρίσης για τα έξοδα μεταφοράς τους στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ άλλα και το χρόνο που σπαταλούν ούτος ώστε να διεκπεραιώσουν θέματα που τους αφορούν στη Δ.Ο.Υ –Ι.Κ.Α. Γι’αυτό σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε το ΓΕΦ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ να αποκτήσει όλες τις αρμοδιότητες με έναν ακόμη υπάλληλο ώστε να έχει την δυνατότητα είσπραξης χρημάτων όπως λειτουργούν τα ΓΕΦ σε όλη την επικράτεια έτσι ο πολίτης να μην είναι αναγκασμένος να μεταβεί στην Μυτιλήνη για πληρωμή ασήμαντων ποσών. Καθώς και την ανάγκη στελέχωσης ενός γραφείου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΙΚΑ .

Συγχρόνως να απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση τις πρωινές ώρες στην μικρή πλατεία Βενιαμίν του Λέσβιου αυτοκίνητα μεταφορέων – προμηθευτών διότι ενοχλούν τη σωστή λειτουργία των γύρω καταστημάτων. Και να ορισθεί ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Υπάρχει άμεσης ανάγκης στελέχωσης του Α.Τ. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί σε τραγικό βαθμό με τα γνωστά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος – Ο Γραμματέας
Μουτζούρης Δημήτριος – Μαραγγέλης Εμμανουήλ



Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here