Home Ενημερώσεις Βίντεο: Σοβαρό θέμα με το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης με το μηχάνημα προσεγγίσεως

Βίντεο: Σοβαρό θέμα με το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης με το μηχάνημα προσεγγίσεως

1081
0

Την Κυριακή σταματά η λειτουργία του αεροδρομίου Μυτιλήνης λόγω προβλήματος του μηχανήματος προσεγγίσεως; Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σωματείου υπαλλήλων πολιτικής αεροπορίας, Βασίλης Αλεβιζόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega “Κοινωνία ώρα Mega”. Σοβαρές καταγγελίες για την ασφάλεια των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας έκανε ο κ. Αλεβιζόπουλος κάνοντας και συγκεκριμένες αναφορές στον αεροδρόμιο Μυτιλήνης, αποδίδοντας τις ευθύνες στην προηγούμενη και στην σημερινή κυβέρνηση για την έλλειψη χρηματοδότησης για θέματα ασφάλειας και συντήρησης και όχι μόνο. Υποψίες για σκόπιμη υποβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων από τις κυβερνήσεις για να ιδιωτικοποιηθούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο και ακολουθεί και ένα άρθρο από το enikos.gr

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι υπάλληλοι της πολιτικής αεροπορίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διαμαρτυρόμενοι για την ασφάλεια των περιφερειακών αεροδρομίων.

«Φοβούμαστε ότι αν δεν σκύψουν στο πρόβλημα αυτό τον Ιούλιο και Αύγουστο θα αρχίσει το ένα αεροδρόμιο να βγαίνει πίσω από το άλλο», καταγγέλλει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σωματείου υπαλλήλων πολιτικής αεροπορίας, Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

«Δεν μπαίνει κανένα θέμα ασφάλειας», διαβεβαίωσε με παρέμβασή του ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Πηγή: www.enikos.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here