Home Άρθρα Αν έχεις αντίθετη άποψη από το Mega σε σπρώχνουν και στον αέρα...

Αν έχεις αντίθετη άποψη από το Mega σε σπρώχνουν και στον αέρα – Ψηφίζουμε ΌΧΙ την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

509
5

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια κάποιων τηλεοπτικών καναλιών και γενικά κάποιων Μ.Μ.Ε. να προπαγανδίσουν υπέρ του ΝΑΙ και κατά του ΌΧΙ σχετικά με το δημοψήφισμα. Το blog δεν ήθελε να πάρει θέση για το θέμα του δημοψηφίσματος αλλά επειδή είδαν πολλά τα μάτια μας και άκουσαν πολλά τα αυτιά μας, θα το πούμε ξεκάθαρα, είμαστε υπέρ του όχι. Άλλο να είσαι υπέρ της μιας άποψης και άλλο να τρομοκρατείς τον λαό και να κάνεις προπαγάνδα.

Στο παρακάτω βίντεο(δείτε το στο τέλος του κειμένου) βλέπουμε απόσπασμα από τις ειδήσεις του Mega όπου ένας ρεπόρτερ είναι σε ζωντανή σύνδεση και παίρνει δηλώσεις από τους συνταξιούχους που έχουν στηθεί στην ουρά, για να πάρουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξη τους. Ο ρεπόρτερ επιλέγει έναν ηλικιωμένο κύριο, ο συνταξιούχος ξεκινά να μιλά, αναφέρεται στο ότι πρέπει να σταματήσουν οι αυτοκτονίες και η επαιτεία, επειδή όμως αυτά που λέει δεν αρέσουν και δεν συμβαδίζουν με την άποψη του καναλιού, φαίνεται ξεκάθαρα στα πλάνα ότι ο ρεπόρτερ σπρώχνει διακριτικά τον ηλικιωμένο και του λέει εντάξει εντάξει. Πλέον όλα γίνονται απροκάλυπτα. Θα μου πεις, εδώ η Όλγα Τρέμη δεν μάσησε να κόψει τον Μανώλη Γλέζο ζωντανά στην εκπομπή “On Line” που παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, θα κολλούσε ένας ρεπόρτερ του “μεγάλου καναλιού” σε έναν άγνωστο γεράκο συνταξιούχο;;;

Το λάθος της Κυβέρνηση εξ’ αρχής ήταν ότι δεν κράτησε πολύ σκληρή στάση απέναντι σε όσα ιδιωτικά κανάλια δεν διαθέτουν νόμιμες άδειες λειτουργίας και εκπομπής. Ακόμα και στο Πλωμάρι, τα ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν από την Αγγαθερή και τον Προφήτη Ηλία, χωρίς να πληρώνουν ρεύμα και χωρίς να έχουν άδεια.

Λοιπόν όταν βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά και παράλληλα να βγαίνουν μετά από πολύ καιρό απραξίας οι πρώην πρωθυπουργοί, Μητσοτάκης, Σημίτης, Παπανδρέου και Καραμανλής οι οποίοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας, εμάς δεν μας μένει άλλη επιλογή, εξ΄ αρχής ούτως ή άλλως ταχτήκαμε υπέρ του ΌΧΙ.

Προσοχή στο ψευτοδίλημμα Ευρώ ή Δραχμή.

Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη: Συμφωνείτε ή όχι με τα μέτρα που πρότειναν οι δανειστές μας;

Αν ψηφίσεις ΝΑΙ είναι σαν να σε ρωτάει κάποιον αν θες να σε σπάσει στο ξύλο, να σε τσαλαπατήσει και να σε σκίσει και εσύ το δέχεσαι.

Όχι σημαίνει δίνουμε δύναμη στην Ελληνική Κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για μια καλύτερη συμφωνία, δεν της δίνει όμως το δικαίωμα να φέρει συμφωνία με σκληρά μέτρα.

ΌΧΙ λοιπόν ψηφίζουμε στο δημοψήφισμα, όχι λέμε στην προπαγάνδα των καναλιών, όχι στην εξαθλίωση των πολιτών, όχι σε συμφωνία με σκληρά μέτρα. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει το αιματοκύλισμα του λαού και της χώρας μας.  Ναι στην Ευρώπη των λαών και των ισότιμων χωρών-μελών. Όχι όμως στην συμφωνία και στην παραμονή μας στην Ευρωζώνη πάση θυσία.

Και όποιος έχει αντίθετη άποψη, ελεύθερα και δημοκρατικά μπορεί να διατυπώσει τις απόψεις του εδώ στο blog με σχόλιο ή με άρθρο.

Το σχετικό βίντεο

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Μπροστά στα μάτια μας υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.Εχει καταντήσει “εμετικη” όλη αυτή η καθημερινή λάσπη και κοπρολογία άνευ προηγουμένου ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ-ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ και ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ υπέρ των Μπουμπούκων και των Τηλεπουτ@@@@ του Μπόμπολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Όλη αυτή η προπαγάνδα το μόνο που καταφέρνει είναι να ενδυναμώνει το “ΟΧΙ” (φυσικά όταν μιλάμε για νοήμονες ανθρώπους

  3. Μέχρι που επενέβη και η ΕΣΗΕΑ για όλη αυτή την προπαγάνδα και τους τηλετραμπουκισμούς με σκοπό να φοβίζουν τον κόσμο.Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην ιστορία

  4. ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑΣ ΕΠΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ…

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΘΕ ! ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ!

    Η ιστορική στιγμή για το Έθνος κορυφώνεται. Ήδη οι μάσκες των προσκυνημένων έπεσαν.

    Οι δήθεν “υπερπατριώτες”, “διεθνιστές”, “προοδευτικοί”, και “συντηρητικοί”, ΠΑΝΤΕΣ συγκροτούν το μαύρο μέτωπο τών
    Δοσιλόγων και των δίκην πάντσερ ισοπεδωτών όλων Των αξιών πού αυτός ο λαός διαχρονικά έχει υπερασπισθεί και για τις οποίες έχει θυσιαστεί. Οιολιγάρχες του χρήματος και του πνεύματος, οι νεο-­‐ενωτικοί φραγκολάγνοι, παρακαλούν πλέον τους βαρβάρους να δεχθούν “γή και ύδωρ”κατασκευάζοντας έτσι ένα ατέλειωτο 1204 του ελληνισμού. (1204:Η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους της Δ/Σταυροφορίας.)

    Οἱ δυνάμεις και οι ακόλουθοί τους του ΝΑΙ,είναι η αλλοτριωμένη απ᾽τήνΝέαΤάξη Πραγμάτων μάζα πού έχει αποκοπεί πλέον οριστικά απ᾽το ιστορικό σώμα τού Ελληνισμού.Ουδείς πού θα πεί ΝΑΙ δεν θα έχει πλέον δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για τόο,τιδήποτε αποφασίσουν οι Φράγκοι γι᾽αυτόν,την οικογένειάτου,για τον τόποτου. Τούς έχει ήδη παραχωρήσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ τήν ελευθερία να τό κάνουν.

    Παρατηρείται πλέον και τό-­‐αναμενόμενο-­‐θέαμα τών ριψάσπιδων τρομοκρατημένων, πρώην ΟΧΙ, νύν ΝΑΙ. Άς θυμηθούν:Τούτος ο τόπος είναι τόπος θυσίας,η ιστορία του, ιστορία θυσίας. Ο ρίψασπις πάντοτε αντιμετώπιζε την έσχατη περιφρόνηση Και από τους οικείους του ακόμη. Τι θα᾽χει να πεί στα παιδιά του, τά οποία διά του ΝΑΙ θα δοκιμάσουν όλη την αγριότητα τού μίσους και της εκδίκησης του ΕΧΘΡΟΥ;

    Και δύο κουβέντες προς τους «χριστιανούς» του ΝΑΙ:
    1204:Η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους της Δ/Σταυροφορίας.
    Είστε εσείς αυτοί πού θα αντισταθείτε στα έσχατα χρόνια,όταν αυτά είναι να έλθουν,ενώ δεν μπορείτε να πείτε τώρα ένα απλό ΟΧΙ; Είστε εσείς οι μαθητές του Ἰησού Χριστού ο οποίος επέταξε ΒΙΑΙΑ Εκ του οίκου του Πατρός Του,τους εμπόρους;

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΟ!
    Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ

    Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αγγελακάκης
    Γέρων Αλύπιος Καψαλιώτης
    Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης
    Μοναχός Αββακούμ Καψαλιώτης
    Άγιον Όρος
    19/6/15 εκ. Ημερολογίου (2/7/15)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here