Home Ενημερώσεις Επίσημα με ΦΕΚ ξεπουλιούνται τα περιφερειακά αεροδρόμια στους Γερμανούς

Επίσημα με ΦΕΚ ξεπουλιούνται τα περιφερειακά αεροδρόμια στους Γερμανούς

875
4

Σε άλλη μια αθέτηση προεκλογικής δέσμευσης που αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις-αποκρατικοποιήσεις, προχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με ΦΕΚ(Φύλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως)της 17ης Αυγούστου 2015, τα περιφερειακά αεροδρόμια παραχωρούνται σε ξένους που αναφέρονται ως “κοινοπραξία FRAPORT AG − SLENTEL Ltd”. Φυσικά ανάμεσα στα περιφερειακά αεροδρόμια, βρίσκεται και το αεροδρόμιο της Λέσβου στη Μυτιλήνη, “Οδυσσέας Ελύτης”.

Το ΦΕΚ έχεις τις υπογραφές των Δραγασάκη, Τσακαλώτου και Σκουρλέτη.

Μετά τις αυξήσεις στους χαμηλούς συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά έρχεται επίσημα και το ξεπούλημα των αεροδρομίων. Όταν υπογράφεις το Μνημόνιο 3, αποδέχεσαι και τα προηγούμενα.

Κάποιοι Έλληνες Νεοφιλελέδες-Καπιτάλιστες χαίρονται για τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά στην ουσία γίνεται Γερμανοποίηση της Ελληνικής Κρατικής Περιουσίας. Το ίδιο επίσης κάνουν και πολλοί “αριστεροί” και “πατριώτες” από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν γίνεται αλλιώς, ξεχνώντας με ευκολία τις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά και  τι αγώνα έκαναν τα κόμματα τους τα πέντε χρόνια που μπήκαν τα μνημόνια στην ζωή μας.

Στο σχετικό ΦΕΚ αναγράφεται το εξής: Έγκριση Υπογραφής από ΤΑΙΠΕΔ της Σύμβασης Παραχώρησης Αναβάθμισης, Συντήρησης, Διαχείρισης και Λειτουργίας περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδος και Ιονίου (Ομάδα Α) και Αιγαίου (Ομάδα Β).

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το σχετικό Φ.Ε.Κ.

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Πρώτη φορά αριστερά.
    Δεν μπορείτε να πείτε μέχρι στιγμής δεν άνοιξε ρουθούνι ούτε απεργίες, ούτε καταστροφές από γνωστούς άγνωστους και με κυβέρνηση που έχει την συνεχή στήριξη του λαού. Μπράβο παιδιά αυτή τελικά είναι πιο δεξιά κυβέρνηση από την δική μας και με τις ευχές του λαού. Εγώ πάντως κάτι δεν καταλαβαίνω Η στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Και εις Αλφα με υγείαν

  2. Γύριζε, μη σταθείς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη
    ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια
    η Αλήθεια τόπο να σταθή για μια στιγμή δε θάβρη.
    ….
    Αλάργα. Νέκρα της ψυχής της χώρας τα μουράγια.
    Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει
    το Νου, το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη
    κάθε σπαθί κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι στη λάσπη.
    ….
    Σταύλος ο ναός, μπουντρούμι και το σπίτι.
    Από θαμπούς δερβίσηδες και στέρφους μανταρίνους,
    κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται.
    Χαρά στους χασομέρηδες!
    Χαρά στους Αρλεκίνους!…


    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/den-echis-olimpe-theous-mide-leventes-i-ossa-ragiades-echis-mana-gi-skiftous-gia-to-charatsi-ton-evropeon-perigela-ke-ton-archeon-paliatsi-k-palamas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here