Home Αναρτήσεις Επισκεπτών Νέα δικαιολογημένα παράπονα προς την Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την παράκαμψη της...

Νέα δικαιολογημένα παράπονα προς την Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την παράκαμψη της Λαγκάδας

1035
1

Νέα επιστολή του Απόστολου Σαμαρά για το θέμα της Παράκαμψης της Λαγκάδας: Δεν τα έβαψα μαύρα, που δεν πήρα απάντηση σε δυο συστημένες επιστολές μου προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για το δρόμο “Παράκαμψη Λαγκάδας” στο ενδιάμεσο της διαδρομής Παπάδου-Πλωμαρίου, ούτε με πείραξε που κατ’ εξοχήν υπεύθυνη δεν έδωσε σημασία, όταν η διαμαρτυρία μου καταχωρήθηκε στο διαδίκτυο(στο blog Plomari News εδώ).

Πάντως εγώ γνωστοποιώ ότι δεν πρόκειται να σταματήσω την δικαιολογημένη διαμαρτυρία μου, για να πάψει κάποτε η κοροϊδία κατασκευής του έργου, που έπρεπε να είχε τελειώσει προ 15 χρόνια. 

Για να μη συνεχισθεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο, με κίνδυνο να χαθεί η πίστωση από το ΕΣΠΑ, προειδοποιώ ότι προτίθεμαι να προβώ στις παρακάτω νόμιμες ενέργειες.

Α) Θα προσκομίσω προς τον κ’ Εισαγγελέα τις δύο αποφάσεις για την προσωρινή και οριστική μονάδος για την απαλλοτρίωση.

Β) Αντίγραφο της δημοπρασίας του έργου, με τις διαφορές Χρηματοδότησης και Πιστοδότησης των δύο εργολάβων, που ήταν αιτία δικαστικής διερεύνησης, σε Ποιον από τους δύο έπρεπε να κατακυρωθεί το έργο.

Γ) Την απόφαση του Σ.Ε. για την κατακύρωση σε ένα από τους δύο.

Εξυπακούεται ότι κατά τη δημοπρασία υπήρχε χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου. Οπότε αν χαθεί η πίστωση από σκόπιμη αδράνεια, θα κινήσει ο εισαγγελέας προανακριτική, για να αποκαλυφθεί “Ποιος είναι ο υπεύθυνος καθυστέρησης του έργου”, “Ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από την σκόπιμη αδράνεια” και αναμφίβολα θα αποδοθούν Ποινικές Ευθύνες στους υπαίτιους και παράλληλα θα παρασχεθεί το δικαίωμα σε κάθε Πλωμαρίτη να ζητήσει από τους υπεύθυνους Χρηματική Ικανοποίηση για πραγματική και ηθική βλάβη.

Πλωμάρι Αύγουστος 2015

Απόστολος Σαμαράς

Συνταξιούχος Δικηγόρος

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Λάκη το 57 μας τάζανε το δρόμο Βατερών Πλωμαρίου τώρα το Γέρα – Πλωμάρι. Η Μυτιλήνη δεν το θέλει (οπότε μη περιμένεις) γιατί η γεωγραφική θέση της υστερεί Η Μυτιλήνη ήταν κατάλληλη Πρωτεύουσα επί τουρκοκρατιας (λόγω Μικράς Ασίας). Τώρα το Σίγρι και Πλωμάρι πρέπει να πάρουν τη θέση της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here