Home Ενημερώσεις Μετά την πλατφόρμα ήρθε και κρουαζιερόπλοιο στο Πλωμάρι έστω και από σπόντα

Μετά την πλατφόρμα ήρθε και κρουαζιερόπλοιο στο Πλωμάρι έστω και από σπόντα

625
3

Όσοι είδαν σήμερα το πρωί στο Πλωμάρι το κρουαζιερόπλοιο “Variety Voyager”, έσπευσαν να ευχηθούν καλό καλοκαίρι και ας έχει ήδη μπει το φθινόπωρο και τα πρωτοβρόχια έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Τελικά μετά την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου, που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους πολίτες, αλλά και από υποψήφιο βουλευτή σε ομιλία, έφτασε στο Πλωμάρι το “Variety Vogayer” με επιβαίνοντες 50 Γερμανόφωνους, που σχετίζονται με την εταιρία “Mitsubishi”.

Βίντεο από την άφιξη του πλοίου

Το πλοίο αρχικά ήταν να επισκεφτεί τη Μυτιλήνη, αλλά λόγω του ότι στο λιμάνι υπάρχουν μετανάστες προτιμήθηκε να έρθει στο Πλωμάρι, αρχικά ανοιχτά του Αγίου Ισιδώρου, όπου οι επιβάτες βγήκαν στην παραλία με τις λεγόμενες “λάντζες”(μικρές βάρκες) και έκαναν και το μπάνιο τους και στη συνέχεια το πλοίο έδεσε στο λιμάνι, για να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό την Αγιάσο και αργότερα το μουσείο ούζου Αρβανίτη. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο, σε ταβέρνα του Αγίου Ισιδώρου.

Το πλοίο υποδέχτηκε στο λιμάνι ο Πρόεδρος του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου, Γαβριήλ Χαλδέζος και παρευρέθη εκεί και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πλωμαρίου, Δημήτρης Μουτζούρης.

Με αφορμή την άφιξη του Variety Voyager στο λιμάνι Πλωμαρίου, δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθε στο λιμάνι κάποιο κρουαζιερόπλοιο, αλλά διαπιστώσαμε την έλλειψη έργων υποδομής για το λιμάνι του Πλωμαρίου, που θα έπρεπε να έχουν γίνει κατά τα προηγούμενα χρόνια και οι ευθύνες βαραίνουν όσους πέρασαν από το Δήμο Πλωμαρίου, το Δήμο Λέσβου, τη Νομαρχία και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά και άλλους καταγόμενους από το Πλωμάρι που βρέθηκαν σε θέσεις κλειδιά. Δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μεγάλο λιμάνι, να μη μπορεί να φιλοξενήσει κρουαζιερόπλοια που θα συμβάλουν στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

krouazieroploio-limari-plomari2

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Oloi einai ekh kai toys blepete kathe mera toys karagiozhdes giati den toys ftynete.Ta lamogia ta anhkana, emeis ftaime afoy re mparh e xer a rix giati tdins tfech.

  2. ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here