Home Αθλητικά Με ήττες ξεκίνησαν ο Αιγέας και η Δόξα – Παράπονα για την...

Με ήττες ξεκίνησαν ο Αιγέας και η Δόξα – Παράπονα για την διαιτησία(Βίντεο)

645
0

Με ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα των φετινών πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ Τοπικής, ο Αιγέας και η Δόξα αντίστοιχα. Η Δόξα Πλαγιάς-Τρίγωνα έπαιξε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, με αντίπαλο τον Ταξιάρχη Μανταμάδου εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0.

Η Δόξα θα ξαναπαίξει στις 04 Οκτωβρίου 2015 με αντίπαλο τον Παπανικολή στο δημοτικό στάδιο Πλωμαρίου.

Ο Αιγέας Πλωμαρίου, που έπαιξε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, έχασε με σκορ 1-0 με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών εκτός έδρας στο γήπεδο της Θερμής, σκόρερ του μοναδικού γκολ ο Σεραφίγκος. Η ομάδα του Πλωμαρίου έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Κάντα, συγκεκριμένα για κάποια οφσάιντ που υπέδειξε σε βάρος των επιθετικών της ομάδας και στη φάση του γκολ του Αίγειρου, για χέρι του σκόρερ στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ της μπάλας.

Ο Αιγέας παίζει ξανά την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, με αντίπαλο τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο Πλωμαρίου για το θεσμό του Κυπέλλου Λέσβου. Ο Διαγόρας είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα και στο ρόστερ του παίζουν δυο παίχτες που μέχρι πρότινος φορούσαν την φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής, οι Δημήτρης Βλαστέλλης και Γιώργος Χωριανόπουλος και οι εκ Πλωμαρίου καταγώμενοι Κώστας Χατζηκυριάκος και Δημήτρης Μουτσουγιάννης, ενώ προπονητής είναι ο γνώριμος μας και με πολυετή θητεία στον πάγκο του Αιγέα, Γιάννης Μανούσος.

Δείτε σε βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το ματς Αίγειρος – Αιγέας 1-0. Στο βίντεο υπάρχουν και οι αμφισβητούμενες φάσεις αλλά δεν είναι εύκολο να βγει συμπέρασμα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here