Home Εκδηλώσεις Φωτο-Βίντεο-Ρεπορτάζ από την κοπή πίτας του Συνδέσμου Πλωμαριτών και το νέο Διοικητικό...

Φωτο-Βίντεο-Ρεπορτάζ από την κοπή πίτας του Συνδέσμου Πλωμαριτών και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με νέο Πρόεδρο

685
0

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προέλευση μελών και φίλων, η κοπή πίτας του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής. Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές που διεξάγονται ανά δυο χρόνια, για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη δοξολογία και την ευλογία της βασιλόπιτας έκαναν οι ιερείς Ευστράτιος Μανωλέλης και Ιωάννης Αλατέλλης.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης: Α) Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός. Β) Οικονομικός Προϋπολογισμός και Απολογισμός. Γ) Εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Δ) Εκλογή Αντιπροσώπων στην Ο.Λ.Σ.Α.(Δείτε αποσπάσματα στο παρακάτω βίντεο)

Ένα έκτακτο θέμα που προέκυψε για τον Σύνδεσμο ανέφερε στην ομιλία της η πρόεδρος κ. Μαρία Κανελλοπούλου. Η ΕΥΔΑΠ έστειλε λογαριασμό 26 χιλιάδων ευρώ για το νερού. Το ρολόι είναι κοινό με τη Λεσβιακή Παροικία, που βρίσκεται έναν όροφο επάνω από την αίθουσα του Συνδέσμου. Σύμφωνα με διαπίστωση που έγινε, κάποιος άγνωστος εγκατέστησε στην παροχή του νερού μια βρύση με λάστιχο, που κατέληγε σε υπόνομο και ήταν ανοιχτό για πολλούς μήνες, χωρίς κανείς να γνωρίζει την αιτία αυτής της ενέργειας. Για αυτό το θέμα θα γίνει προσπάθεια να έρθουν οι δυο σύλλογοι σε επαφή μέχρι την προϊστάμενο της ΕΥΔΑΠ, διότι ο Σύνδεσμος αδυνατεί να πληρώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Το γνωστό θέμα με τα οικονομικά και την έκδοση του περιοδικού επίσης απασχόλησε το Δ.Σ. και ο κόσμος ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο το περιοδικό να μειώσει τα αντίτυπα και να αποστέλλεται ηλεκτρονικά με e-mail και ίσως να μετατραπεί από τριμηνιαία έκδοση σε εξάμηνη. Όλα αυτά θα εξεταστούν εκ νέου από το νέο Δ.Σ.

Η επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί είναι η Αποκριάτικη Ουζομάζωξη, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2016 ημέρα Κυριακή. Θα γίνει προσπάθεια να οργανωθούν και κάποιες εκδρομές οδικώς.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από την εκδήλωση, που ξεκινά με τον παραδοσιακό έθιμο με το σπάσιμο του ροδιού, που εδώ και χρόνια επιμελείται η κυρία, Χριστίνα Σπήλιου. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες.

Νέο ανανεωμένο Δ.Σ. με νέο Πρόεδρο

Μετά τις εκλογές πραγματοποιήθηκε συνάντηση και προέκυψε το νέο ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Χαλαυτής.

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου:

Πρόεδρος: Δημήτριος Χαλαυτής

Αντιπρόεδρος: Μυρσίνη Μπούκη

Γενικός Γραμματέας: Ευαγγελία Βελούτσου

Βοηθός Γ. Γραμματέα: Μαρία Κανελλοπούλου

Ταμίας: Εμμανουήλ Χωριανόπουλος

Βοηθός Ταμία: Πέτρος Μώρος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Υπαπαντή Θεοδωροπούλου

Έφορος Προγραμματισμού και Μελατών: Ειρήνη Στελάτου-Γεωργαντέλη

Μέλος: Μιχαήλ Μουτζούρης

Αναλυτικά οι ψήφοι στις εκλογές για Δ.Σ. και Αντιπροσώπους στης ΟΛΣΑ

Ευαγγελία Βελούτσου 77. Υπαπαντή Θεοδωροπούλου 68. Μαρία Κανελλοπούλου 85. Δήμητρα Κυριακίδου 47. Μιχαήλ Μουτζούρης 51. Μυρσίνη Μπούκη 73. Πέτρος Μώρος 61. Σουλτάνα Ρεπάνη 42. Χριστίνα Σπήλιου 48. Ειρήνη Στελάτου-Γεωργαντέλη 48. Δημήτριος Χαλαυτής 84. Εμμανουήλ Χωριανόπουλος 55

Υποψήφιοι για Αντιπρόσωποι στην ΟΛΣΑ

Κυριακίδου Δήμητρα 47. Μώρος Πέτρος 54. Σαμαράς Παρασκευάς 53. Σπήλιου Χριστίνα 52. Χαλαυτής Δημήτριος 69. Χωριανόπουλος Εμμανουήλ 34

syndesmos-pita-2016-2

syndesmos-pita-2016-3

syndesmos-pita-2016-4

syndesmos-pita-2016-5

syndesmos-pita-2016-6

syndesmos-pita-2016-7

syndesmos-pita-2016-8

syndesmos-pita-2016-9

syndesmos-pita-2016-10

syndesmos-pita-2016-11

syndesmos-pita-2016-12

syndesmos-pita-2016-13

syndesmos-pita-2016-14

syndesmos-pita-2016-15

 

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here