Home Δελτία Τύπου To Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έγινε πλατινένιο!

To Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έγινε πλατινένιο!

646
0

Δελτίο τύπου: Άλλη μια διάκριση για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι γεγονός, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αιωνόβια Brands- Από γενιά σε γενιά», που έλαβε χώρα την Παρασκευή 15/4 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

ouzo-arvaniti-vraveioΣτην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του περιοδικού The Business Review και την ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ, του ΕΒΕΑ και του ΣΕΛΠΕ,   απονεμήθηκε στο Ούζο Πλωμαρίου η μέγιστη διάκριση του Platinum βραβείου, ως αναγνώριση των 120 και πλέον χρόνων ιστορίας και επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά.

To βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Ποτοποιίας, η marketing director της εταιρείας, Ελευθερία Καλφοπούλου. Τη βράβευση πραγματοποίησε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Η κυρία Καλφοπούλου, δήλωσε για τη διάκριση: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το σημερινό βραβείο, το οποίο συμβολίζει για εμάς την αγάπη και υποστήριξη που δείχνουν οι καταναλωτές στο Ούζο Πλωμαρίου, όλα αυτά τα χρόνια. Τους το αφιερώνουμε λοιπόν, με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουμε να παράγουμε το εξαιρετικής ποιότητας αυτό απόσταγμα και για τους επόμενους αιώνες».

Στην έκθεση Φωτογραφίας των «Αιωνόβιων brands» που ακολούθησε τη βράβευση και πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, Σάββατο & Κυριακή 16 -17 Απριλίου, το Ούζο Πλωμαρίου, με ένα πραγματικά εντυπωσιακό περίπτερο, κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις ταξιδεύοντας το κοινό του μέχρι το Πλωμάρι της Λέσβου και το ξεχωριστό Μουσείο Ούζου που λειτουργεί στο αποστακτήριό του. Από το καλοκαίρι του 2015, το Μουσείο έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και υποδέχεται τους λάτρεις του Ούζου που επιθυμούν να μυηθούν στην ιεροτελεστία της απόσταξης και τα μυστικά του Ούζου Πλωμαρίου.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου, ξεκινά το 1894 στο Πλωμάρι της Λέσβου, όπου και παράγεται μέχρι σήμερα, με την ίδια μυστική συνταγή που εμπνεύστηκε ο Ισίδωρος Αρβανίτης. Προϊόν 100% από απόσταξη, παράγεται από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, όπως ο γλυκάνισος που καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα στο Λισβόρι της Λέσβου και με παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου διακρίνεται για το ιδιαίτερο άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ούζο Πλωμαρίου:
www.theworldofouzo.gr
www.facebook.com/ouzoplomari
www.ouzoplomari.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here