Home Δελτία Τύπου Η Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τα έργα στο Πλωμάρι αλλά δεν μας είπε γιατί...

Η Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τα έργα στο Πλωμάρι αλλά δεν μας είπε γιατί είχαν διακοπεί οι εργασίες

558
0

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για την επίσκεψη της Περιφερειάρχη, Χριστιάνας Καλογήρου στο Πλωμάρι και συγκεκριμένα στα έργα του δρόμου της παράκαμψης της Λαγκάδας δρόμος Παπάδου-Πλωμαρίου, αλλά στο φράγμα Σεδούντα.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι εργασίες στη Λαγκάδα είχαν διακοπεί προσωρινά. Όσο για το φράγμα, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις υποσχέσεις της Περιφέρειας, το προηγούμενο καλοκαίρι. Τέλος πάντων η κ. Καλογήρου επεσήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των εργασιών, ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά τους.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Επίσκεψη στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην περιοχή του Πλωμαρίου πραγματοποίησε σήμερα(Πέμπτη 21 Ιουλίου) η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κυριάκο Πετρέλλη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου «Παπάδος – Πλωμάρι (Λαγκάδα) / Ολοκλήρωση των εργασιών Παράκαμψης στη θέση Λαγκάδα» συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, το οποίο υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου με τη χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο έργο για την ολοκλήρωση της λιμνοδεξαμενής Σεδούντα στην περιοχή του Πλωμαρίου συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επεσήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των εργασιών, ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά τους.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here