Home Δελτία Τύπου Το Ούζο Βαρβαγιάννη στις κορυφαίες Εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα το 2016

Το Ούζο Βαρβαγιάννη στις κορυφαίες Εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα το 2016

815
0

Δελτίο τύπου: Το ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ διακρίθηκε σαν μία από τις κορυφαίες Εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα (Corporate Superbrands Greece) για το 2016 στην κατηγορία αλκοολούχα ποτά, στα πλαίσια διαγωνισμού του καταξιωμένου παγκόσμιου θεσμού των SUPERBRANDS.

Τα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995.
Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα το 2016, που πραγματοποιήθηκε φέτος για πέμπτη χρονιά,αξιολογήθηκαν περί τις 1.500 εταιρικές επωνυμίες από την Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων εκ των οποίων 273 προκρίθηκαν και αξιολογήθηκαν στην τελική φάση τόσο από την Κριτική Επιτροπή, όσο και μέσω έρευνας, από το καταναλωτικό κοινό μετά από δημοσκόπηση της κοινής γνώμης, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

• Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
• Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
• Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:
– Αγορά (Ποιότητα & Τιμή Προϊόντος ή Υπηρεσίας)
– Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία,Κλίμα και Πρακτικές)
– Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)
– Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Οι κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες (Corporate Superbrands Greece 2016) θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στις 20 Μαρτίου 2017, κατά την οποία θα τους απονεμηθεί το βραβείο και θα δοθεί προαιρετικά η ειδική σφραγίδα των “Κορυφαίων Εταιρικών Επωνυμιών στην Ελλάδα 2016”, η σφραγίδα διαρκούς αριστείας με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως, για χρήση στις προωθητικές τους ενέργειες.

Στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών έχουν διακριθεί οι εταιρείες: DIAGEO HELLAS Α.Ε.,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α.Ε., ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι. Ε.Π.Ε.,ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε., ΚΤΗΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ Α.Ε.,ΜΕΤΑΞΑ, Σ. & Η. & Α. Α.Β.Ε.Ε. & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α.Ε.

Η ποτοποιία Βαρβαγιάννη δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1860 στο ακριτικό Πλωμάρι της Λέσβου, είναι μιά αμιγώς οικογενειακή εταιρεία ,100% Ελληνική, στο τιμόνι της οποίας σήμερα είναι η 5η & η 6η γενιά .
Η ανάδειξη του ΟΥΖΟΥ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ στις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες για το 2016,
αποτελεί ύψιστη τιμή για την οικογενειακή εταιρεία και δημιουργεί πρόσθετη ευθύνη για διατήρηση των αξιών της.
Στα πλαίσια αυτά,δεν φείδεται κόπου και χρόνου προκειμένου να προσφέρει στους λάτρεις του ποιοτικού ούζου ένα μοναδικό απόσταγμα 100%, διατηρώντας με ευλάβεια τις διαχρονικές αρχές του ιδρυτή της ,σεβασμό στην παράδοση,προσήλωση στην ποιότητα , αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here