Home Αθλητικά Γκολ και στιγμιότυπα από το ντέρμπι Αναγέννηση Γέρας – Αιγέας Πλωμαρίου 1-0

Γκολ και στιγμιότυπα από το ντέρμπι Αναγέννηση Γέρας – Αιγέας Πλωμαρίου 1-0

743
0

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις και το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε στην αναμέτρηση στο γήπεδο του Παπάδου μεταξύ των ομάδων, Αναγέννηση Γέρας – Αιγέας Πλωμαρίου, που βρήκε τελικούς νικητές τους παίχτες της Γέρας.

Η Γέρα έχασε με το καλημέρα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ οι παίχτες τους Αιγέα είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα, αλλά δημιούργησαν μόνο κάποιες καλές στιγμές σε τελικές φάσεις κυρίως με τον Αγκόλι και τον Αγιακάτσικα, χωρίς να σκοράρουν κάτι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 49′ ο Χατζηκλειδαράς μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάκα, ενώ ο σκόρερ έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά σε κενή εστία κατάφερε να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα άουτ! Ο Αιγέας διαμαρτύρεται για δυο φάσεις για χέρι στην μεγάλη περιοχή, τη μια μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο, η δεύτερη λόγω δυσκολιών από κροτίδες και καπνογόνα-φωτοβολίδες, δεν κατέστη δυνατό να καταγραφεί σωστά. Λόγω έντασης που προκλήθηκε, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο διαιτητής Καντάς απέβαλε τον προπονητή της Αναγέννησης, Παναγιώτη Αφαλωνιάτη.

Το βίντεο με το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here