Home Ενημερώσεις Παρατείνεται για ακόμα ένα έτος το πρόγραμμα χορήγησης βίζας στα νησιά του...

Παρατείνεται για ακόμα ένα έτος το πρόγραμμα χορήγησης βίζας στα νησιά του αιγαίου

672
0

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι παρατείνεται για ένα ακόμα έτος το πρόγραμμα χορήγησης βίζας στις πύλες εισόδου στα νησιά τουΑνατολικού αιγαίου. Μια θετική εξέλιξη για το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία για τη Λέσβο και τα άλλα νησιά.

Η είδηση όπως δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα News-24.gr: Μετά τη σημερινή συνάντηση των Δημάρχων Λέσβου Σπύρου Γαληνού, Χίου Μανώλη Βουρνού, Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου, Κω Γιώργου Κυρίτση και Λέρου Μιχάλη Κόλια, με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, στις Βρυξέλες, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Επιτρόπου, ο κ. Αβραμόπουλος έκανε γνωστό στους Δημάρχους ότι παρατείνεται για ένα ακόμη έτος το πρόγραμμα χορήγησης βίζας στις πύλες εισόδου των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ανέφερε τα εξής: «Η συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον κ. Αβραμόπουλο, ήταν ιδιαίτερα σημαντική, γιατί συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Με στοχευμένη, συστηματική και πολυεπίπεδη διεκδίκηση πετύχαμε την παράταση του προγράμματος χορήγησης βίζας στους Τούρκους τουρίστες, γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη Λέσβο. Θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για την πολύ θετική αυτή εξέλιξη, και να τονίσω ότι οι προσπάθειες για την τουριστική ανάκαμψη της Λέσβου συνεχίζονται και εντείνονται».

Πηγή: www.news-24.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here