Home Ενημερώσεις Σύσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου για τον Τουρισμό το Σάββατο 11 Μαρτίου...

Σύσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου για τον Τουρισμό το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

838
6

Σύσκεψη με θέμα τον Τουρισμό στο Πλωμάρι, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Δημοτικής Ενότητας και Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 5:00 το απόγευμα, στο πρώην Δημαρχείο Πλωμαρίου.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή για φορείς, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες που θα μπορούν να καταθέσουν τις ιδέες τους πάνω σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης για το Πλωμάρι.

Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. Η καταστασταση στον αγιο ισιδωρο ειναι απαραδεκτη με τον καθε πονεμενο να το παιζει επαγγελματιας.με ποιο δικαιωμα ολοι αυτοι κλεινουν μολις τελειωσει η χοντρη μασα? Τι θα γινει με τους τουριστες που ερχονται σεπτεμβριο και οκτωβριο και γυρνανε πανω κατω σε ενα ερημο μερος με κλειστα ολα τα μαγαζια? τραγικη και απαραδεκτη εικονα.Η μονη εξερεση ειναι το μινι μαρκετ του Ευστρατιου Μπανη και πολλα μπραβο στον ανθρωπο γιατι ειναι ο μονος εππαγγελματιας εκει κι ας ερχετε κι απο μακρια καθε μερα.ανοιγει με τον πρωτο τουριστα και κλεινει με τον τελευταιο.σκευτηκατε αυτους τους εστω λιγοστους τουριστες οταν επιστρεψουν στις χωρες τους τι θα πουν στους φιλους τους? Αυτοι ειναι η ζωντανη διαφημιση.σταματηστε να βασιζεστε στην παραλια στον ηλιο και στη θαλλασσα.αυτα υπαρχουν παντου.υποχρεωστε τους ανιδεους μαγαζατορες της περιοχης να μαθουν να φερονται.ανοιχτα αλλα τα μαγαζια απο την πρωτη ως την τελευταια μερα και μετα καντε οσα συμβουλια θελετε

  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ να αγιασει το στομα σου.εχω δει και εγω την περιοχη σεπτεμβριο και οκτωβριο και το θεαμα ειναι τραγικο.κανεις δεν σκευτηκε πως εχει υποχρεωσεις απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους που τον ταιζουν.μονο να τους κλεβουν ξερουν.καθε χρονο λιγοστευει ο τουρισμος και σκευτονται οτι ολα φταινε εκτος απο αυτους.ψευτικα χαμογελα αγγλικα δραματικου επιπεδου εξυπηρετιση σαν αγγαρεια μονο και μονο για να τους πουλησουν τα σκουπιδια τους σε τιμες 2 και 3 φορες επανω.ειναι αξιοι της μοιρας τους.καλυτερα να καθονται στα σπιτια τους να πλενουν κανα πιατο.οποιος οργανωνει αυτη τη συσκεψη και ο φορεας πρεπει να τους κανει σεμιναρια και να τους υποχρεωσει απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο τουριστα να ειναι ανοιχτα

  3. Δεν μπορεί ο Δήμος να επιβάλλει σε καμία τουριστική επιχείρηση να μένει ανοιχτή όλο το χρόνο. Αυτό είναι καθαρά θέμα του κάθε επιχειρηματία. Αν δηλαδή κρίνει πχ. ο ξενοδόχος ότι έχει ζημιά αν κρατάει το ξενοδοχείο του ανοιχτό το χειμώνα, μην τυχόν και έρθει κάποιος πελάτης, δεν έχει λόγο να μένει ανοιχτός. Αυτό άλλωστε δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο, συμβαίνει και σε πολύ πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως πχ. στη Μύκονο.

  4. Μαλλον δεν καταλαβες καλα.οχι να μενει ολο το χρονο ανοιχτα αλλα μονο τους μηνες που ερχονται οι τουριστες στον αγιο ισιδωρο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here