Home Ενημερώσεις Βράβευση του Ούζου Βαρβαγιάννη ως κορυφαία Εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα το 2016...

Βράβευση του Ούζου Βαρβαγιάννη ως κορυφαία Εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα το 2016 στο θεσμό των CORPORATE SUPERBRANDS GREECE

611
0

Το ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ βραβεύθηκε ως κορυφαία Εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα το 2016 στο θεσμό των CORPORATE SUPERBRANDS GREECE.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016, στην οποία τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Το ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ με διαρκή παρουσία στην Ελληνική αγορά 157 χρόνια αναδείχθηκε κορυφαία Εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα (Corporate Superbrands Greece) για το 2016 στην κατηγορία αλκοολούχα ποτά , στα πλαίσια διαγωνισμού του καταξιωμένου παγκόσμιου θεσμού των SUPERBRANDS, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

-Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
-Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
-Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:
-Αγορά (Ποιότητα & Τιμή Προϊόντος ή Υπηρεσίας)
-Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία,Κλίμα και Πρακτικές)
-Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)
-Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Το βραβείο παρέλαβε ο Στάθης Βαρβαγιάννης εκπρόσωπος της 5ης γενιάς της οικογένειας Βαρβαγιάννη , ο οποίος δήλωσε ότι η βράβευση αυτή αποτελεί για την οικογενειακή εταιρεία δικαίωση στις συνεχείς και συστηματικές προσπάθειες πάνω από ενάμιση αιώνα να διατηρήσουμε και να εδραιώσουμε ένα κατ΄εξοχήν Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν μέσα σε ένα αντίξοο και διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον χωρίς καμμία έκπτωση στην ποιότητα. Η εταιρεία μας στο οικονομικό έτος 2016 σημείωσε αύξηση του μεριδίου της στην αγορά-με σημαντική αύξηση των εξαγωγών της- και διατήρησε την κερδοφορία της σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας .
Η ποτοποιία μας δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1860 στο ακριτικό Πλωμάρι της Λέσβου, είναι μιά αμιγώς οικογενειακή εταιρεία ,100% Ελληνική, στο τιμόνι της οποίας σήμερα είναι η 5η & η 6η γενιά .
Η ανάδειξη του ΟΥΖΟΥ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ στις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες για το 2016,
αποτελεί ύψιστη τιμή για την οικογενειακή μας εταιρεία και δημιουργεί πρόσθετη ευθύνη για διατήρηση των αξιών της.

Στα πλαίσια αυτά,δεν φείδεται κόπου και χρόνου προκειμένου να προσφέρει στους λάτρεις του ποιοτικού ούζου ένα μοναδικό απόσταγμα 100%, διατηρώντας με ευλάβεια τις διαχρονικές αρχές του ιδρυτή της ,σεβασμό στην παράδοση,προσήλωση στην ποιότητα , αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here