Home Ανακοινώσεις Συνέλευση Συλλόγων Γονέων για το πρόβλημα στέγασης των μαθητών του Α’ Δημοτικού...

Συνέλευση Συλλόγων Γονέων για το πρόβλημα στέγασης των μαθητών του Α’ Δημοτικού στις 16/8/2017

1770
0

Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:30 στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου, με θέμα το πρόβλημα στέγασης των μαθητών που προέκυψε λόγω της ακαταληλότητας του κτιρίου του Α’ Δημοτικού σχολείου.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ (ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ,ΠΛΑΓΙΑΣ,ΤΡΥΓΟΝΑ)

Καλείται κοινή Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Πλωμαρίου, την Τετάρτη 16/8/2017 και ώρα 19:30 στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου, με θέμα συζήτησης τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων για την προσεχή σχολική χρονιά.

Με βάση τις εκτιμήσεις του αρμοδίου οργάνου για τον έλεγχο των σχολείων μετά το σεισμό της 12/6/2017 το 1ο Δημοτικό Σχολείο κρίθηκε ακατάλληλο, κατηγορίας Γ και πρέπει να προηγηθεί σύνταξη μελέτης και αποκατάσταση των ζημιών πριν μπουν τα παιδιά στις αίθουσες. Με βάση αυτό το δεδομένο δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία και των δύο δημοτικών σχολείων για όλη τη σχολική χρονιά, με προτεινόμενες λύσεις τη συστέγαση τους και τη λειτουργία σε πρωινή και απογευματινή βάρδια ή την στέγαση των παιδιών σε λυόμενες αίθουσες.

Λυόμενες αίθουσες έχουν προταθεί εξάλλου και για το Μεγαλοχώρι, ενώ σε Πλαγιά και Τρύγονα η λύση που προωθείται είναι η συστέγαση του Δημοτικού Πλαγιάς με το Νηπιαγωγείο Τρύγονα σε λυόμενες αίθουσες στον αύλιο χώρο του νηπιαγωγείου.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι γονείς να δώσουν το παρόν στη Γενική Συνέλευση για να αποφασιστούν οι τρόποι δράσης των συλλόγων για το θέμα αυτό και ο συντονισμός των παραπέρα κινητοποιήσεων.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here