Home Δελτία Τύπου Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής ο Βασίλης Βαλάκος

Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής ο Βασίλης Βαλάκος

6549
1

Μετά την ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Χαλαυτή, που ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλο τον κόσμο, ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών ήταν υποχρεωμένος να κάνει ανασύσταση του Διοικητικού του Συμβουλίου και να αναδείξει νέο πρόεδρο για να συνεχίσει και το πλούσιο έργο του εκλιπόντος και την λειτουργία του. Νέος Πρόεδρος αναδείχτηκε παμψηφεί ο Βασίλης Βαλάκος, ετών 38, που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τον νεότερο σε ηλικία πρόεδρο στην ιστορία του Συνδέσμου.

Ευχόμαστε σιδεροκέφαλος, να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει εξίσου δυναμικά μαζί με το ΔΣ τη λειτουργία του Συνδέσμου.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου μας, Δημήτριου Χαλαυτή, διενεργήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, για ανασύσταση του διοικητικού συμβουλίου και ανάδειξη νέου προέδρου. Διενεργήθηκε ψηφοφορία και εκλέχθηκε παμψηφεί πρόεδρος, ο Βασίλης Βαλάκος. Τη θέση του εκλιπόντος στο 9μελές συμβούλιο, καταλαμβάνει η κα Σουλτάνα Ρεπάνη.

Ο Βασίλης Βαλάκος

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε είναι το εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Βαλάκος
Αντιπρόεδρος: Μυρσίνη Μπούκη
Γενική Γραμματέας: Ειρήνη Στελάτου
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Μαλλιαρός
Ταμίας: Πέτρος Μώρος
Β’ Ταμίας: Ζαχαρούλα Πιτσιλαδή
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Μυρσίνη Μιχαλάκη
Έφορος Μελετών και Προγραμματισμού: Ειρήνη Ζαχαρίου
Μέλος: Σουλτάνα Ρεπάνη

Από το Δ.Σ. Του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Λέσβιος”

Ο Πρόεδρος – Η Γενική Γραμματέας
Βασίλης Βαλάκος – Ειρήνη Στελάτου

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Ο βασιλεύς απέθανε ζήτω ο βασιλεύς!!! Έτσι το πήγανε στο Σύνδεσμο Πλωμαριτών Αττικής. Δυο μέρες δεν έχει που κηδεύτηκε ο προηγούμενος Πρόεδρος και έσπευσαν να κάνουν εκλογές μη χάσει η Βενετιά βελόνι… Αντιπρόεδρος και συμβούλιο να κρατήσει το Σύνδεσμο δεν υπήρχε για λίγες μέρες από ένδειξη σεβασμού στον εκκλιπόντα; Πάραυτα ο νέος Πρόεδρος ας είναι καλορίζικος στα νέα του καθήκοντα με υγεία και αξιοσύνη. Καλή θητεία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here