Home Ανακοινώσεις Το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου ζητά κατάθεση προσφορών για το βάψιμο του κτιρίου...

Το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου ζητά κατάθεση προσφορών για το βάψιμο του κτιρίου του

5590
2

Η διοικούσα επιτροπή του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου ζητά την κατάθεση προσφορών από ενδιαφερόμενους για το βάψιμο του κτιρίου του. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης (βάψιμο του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου)

Ανακοινώνεται ότι το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου θα δεχτεί οικονομικές προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για το βάψιμο του κτιρίου του στο Πλωμάρι. Επειδή δεν είναι δυνατό να περιγράφουν επακριβώς οι εργασίες, ως προς το μέγεθος ή το βαθμό δυσκολίας, και για την αποφυγή αποκλίσεων στις οικονομικές προσφορές, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν το χώρο, για την εκτίμηση του κόστους, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.30 π.μ μέχρι 3.00 μ.μ.

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, στην έδρα του Κ.Υ στο Πλωμάρι, μέχρι την Τρίτη 27-03-2018 και ώρα 11.00 π.μ.

Οι προσφερόμενες τιμές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν το μειοδότη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Στην προηγούμενη ανακοίνωση, σαν πρόεδρος υπογράφει ο κ. Ξενοφών Μαυραγάνης.
    Τώρα υπογράφει κάποιος κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος. Ρώτησα κι έμαθα ότι πρόκειται για επιφανές Συριζόπουλο. Δημήτρη μήπως γνωρίζεις λεπτομέρειες για την εκπαραθύρωση του κ. Μαυραγάνη και γιατί έγιναν όλα εν κρυπτώ;

  2. Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικό. Το μόνο που είχα ακούσει είναι ότι για αυτή τη θέση δεν προβλέπεται μισθός. Τώρα περισσότερα ίσως μας πει ο ίδιος ο κ. Μαυραγάνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here