Home Αθλητικά Στην Εθνική Ελλάδος η Μιχαέλα Παράσχου

Στην Εθνική Ελλάδος η Μιχαέλα Παράσχου

4885
0

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Τα Νέα Της Λέσβου”. Μια ακόμη επιτυχία σε εθνικό επίπεδο ήρθε να προστεθεί για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο, από τις κλήσεις ενός Ομοσπονδιακού προπονητή. Και αυτή δεν είναι άλλη από την κλήση της Μιχαέλας Παράσχου στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας, από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Δημοσθένη Κάβουρα. Η Παράσχου είναι μια από τις παίκτριες που έχουν διαπρέψει στα γήπεδα της Ελλάδος και παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια, ενώ με την συμμετοχή της πλέον στην Εθνική ομάδα επιβραβεύεται η συνεχής της άνοδος.

Η Παράσχου από το Πλωμάρι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αιγέα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αν και γυναίκα, αφού η αγάπη της για το ποδόσφαιρο ήταν τέτοια που δεν της στάθηκε εμπόδιο το γεγονός πως δεν υπήρχε γυναικεία ομάδα στο νησί για να αγωνιστεί. Η ευκαιρία της δόθηκε στα 18 της όταν έφυγε από το νησί για να σπουδάσει και αμέσως εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε τίτλους και έπαιξε μέχρι και στην Ευρώπη.

Πλέον μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τις Σέρρες, πήρε μεταγραφή για τον Άρη όπου μάλιστα ήταν και η αρχηγός του φέτος, σκοράροντας 3 τέρματα. Το φιλικό με την Ουγγαρία αύριο στην Βουδαπέστη είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την Μιχαέλα να μπει για τα καλά στα ευρωπαικά σαλόνια και, γιατί όχι, να γίνει και η ηγέτης της ανανεωμένης Εθνικής ομάδας. Εμείς της το ευχόμαστε ολόψυχα.

Πηγή: www.nealesvou.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here