Home Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου

Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου

3134
0

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Πλωμαρίου: Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πλωμαρίου επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους ,σε εθελοντική βάση, βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθειά τους για ευπρεπισμό των χώρων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία της σχολικής αυτής μονάδας. Οι εθελοντές (γονείς, ιδιώτες τεχνικοί, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές) απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους.

Ευχαριστούμε επίσης, το ίδρυμα Ι.Α. Αγγελικούση για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας με χορηγία για την ανακαίνιση της αίθουσας βιβλιοθήκης του σχολείου μας, τη γκαλερί Ζουμπουλάκη για τη χορηγία αφισών και το κατάστημα Προδρόμου για την διάθεση προβολέων ,προκειμένου να φωταγωγηθεί ο προαύλιος χώρος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στους : Γεραγωτέλη Γρηγόρη, ηλεκτρολόγο, ο οποίος αφιλοκερδώς και με πολλές ώρες δουλειάς έστησε όλο τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό της βιβλιοθήκης και της αίθουσας των υπολογιστών και Κυριαλάνη Θανάση για το βάψιμο αιθουσών κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο οποίος εργάστηκε επίσης αφιλοκερδώς.

Ευελπιστούμε οι κινήσεις αυτές να αποτελέσουν θετικό παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους εθελοντές, γονείς, ιδιώτες ή και επιχειρηματικούς ομίλους για στήριξη των προσπαθειών και δραστηριοτήτων μας.

Πριν τις εργασίες

Μετά τις εργασίες

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here