Home Ενημερώσεις Ο Κώστας Μουτζούρης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Ο Κώστας Μουτζούρης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

2780
0

Ο εν ενεργεία Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και συντοπίτης μας κ. Κώστας Μουτζούρης ανακοίνωσε μέσω της ΕΡΤ Αιγαίου την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Άγνωστο όμως παραμένει προς το παρόν αν η υποψηφιότητα του θα έχει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, άγνωστο παραμένει επίσης το εάν η εν ενεργεία Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου, που είχε τη στήριξη της ΝΔ, θα είναι ή όχι εκ νέου υποψήφια.

Για τον κ. Μουτζούρη δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει ενδιαφέρον για την αυτοδιοίκηση της Λέσβου. Το 2010 είχε φτάσει πολύ κοντά στο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου, αλλά τελικά το χρίσμα από τη ΝΔ πήρε ο Άρης Χατζηκομνηνός που ηττήθηκε από τον Δημήτρη Βουνάτσο. Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Λέσβου, χωρίς να εκλεγεί, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση όμως σε σταυρούς προτίμησης πίσω από τον Παύλο Βογιατζή που τότε εκλέχτηκε Βουλευτής.

Όσον αφορά άλλες υποψηφιότητες που έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο εκ Λέσβου καταγόμενος και μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Στρατής Ζαφείρης. Η Αγλαΐα Κυρίτση εξέφρασε το ενδιαφέρον της να είναι εκ νέου υποψήφια όχι όμως με το ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε ότι ο συνδυασμός της είχε τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος και στις εκλογές του 2014 είχε έρθει τρίτος σε ψήφους από τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου. Το ΚΚΕ είναι δεδομένο ότι θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο. Ενώ εδώ και πολύ καιρό έχει δηλώσει την υποψηφιότητα του ο δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλλης, που έχει σίγουρη προς το παρόν τη στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής(ΠΑΣΟΚ).

Η είδηση από την ΕΡΤ Αιγαίου για την υποψηφιότητα του Κώστα Μουτζούρη:

Κώστας Μουτζούρης: Ανακοίνωσε την κάθοδο του στις Περιφερειακές εκλογές

Την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος στις Περιφερειακές Εκλογές στο Βόρειο Αιγαίο, ανακοίνωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Λέσβιος στην καταγωγή Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστας Μουτζούρης, στο περιθώριο του Διεθνούς Συνεδρίου, που διοργανώνει στη Μυτιλήνη το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με θέμα την κλωστοϋφαντουργία και την προηγμένη τεχνολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουτζούρης ήδη έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με πολίτες του βορείου Αιγαίου που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό.

Πηγή: ΕΡΤ Αιγαίου

Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο εκ Λέσβου καταγώμενος και μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Στρατής Ζαφείρης

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here