Μακάβρια εικόνα στο νεκροταφείο Αγ. Αναργύρων – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τους Εφημέριους

    4017
    0

    Ακολουθεί σχετικό βίντεο. Μια μακάβρια εικόνα αντίκρισαν οι καντηλανάφτισες και συγγενείς ενταφιασμένων όταν βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων στο Πλωμάρι. Μεγάλη ποσότητα χωμάτων και πετρών μαζί με οστά ήταν αραδιασμένα έξω από την είσοδο, που σύμφωνα με τους ιερείς, προέρχονται από το χωνευτήρι, το χώρο δηλαδή που τοποθετούνται τα πολύ παλιά κόκαλα. Υπό το φόβο ότι όλα αυτά θα μεταφερθούν σε χωματερή, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι εφημέριοι ιερείς του εξωκλησιού των Αγίων Αναργύρων, οι κ.κ. Μεταξής και Βασλαδέλης οι οποίοι αφού μετέβησαν επί τόπου στο σημείο, ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζήτησαν την παρέμβαση εισαγγελέα, για να διερευνηθεί εάν επρόκειτο να πεταχτούν τα οστά και εάν δόθηκε τέτοια εντολή και από ποιον.

    Στο νεκροταφείο όπως ενημερωθήκαμε από το Δήμο Λέσβου, εκτελούνται έργα συντήρησης, καθαρισμού και ανακατασκευής τμημάτων του νεκροταφείου από εργολήπτρια εταιρεία. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Δήμος θα εκτελούσε το συγκεκριμένο έργο.

    Οι ιερείς απευθύνουν κάλεσμα προς τους πολίτες για να βρεθούν στο νεκροταφείο αύριο Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:30 το πρωί.

    Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τι δήλωσαν οι δυο εφημέριοι. Προσοχή ακολουθούν μακάβριες εικόνες.

    Facebook comments:

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here