Home Δελτία Τύπου Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου για το δρόμο Κουρνέλας και νέα απάντηση...

Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου για το δρόμο Κουρνέλας και νέα απάντηση σε Πόλιον

2476
0

Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Μανώλης Αρμενάκας, έκανε τις εξής δηλώσεις σχετικά με το πρόβλημα του δρόμο της Κουρνέλας, αλλά και για το θέμα του Πολιτιστικού Κέντρου Πλωμαρίου, δίνοντας ακόμα μια απάντηση και συνέχεια στην αντιπαράθεση με το Πόλιον.

Για το δρόμο Κουρνέλας: Ο  Δήμος Λέσβου  πριν τις τελευταίες  πλημμύρες  ανέθεσε  σε  εργολάβους  την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας  στο Πλωμάρι και πραγματοποιήθηκαν πολλές επεμβάσεις. όμως  λόγω του ότι οι βροχές συνεχίστηκαν είναι αδύνατη  η  συνέχιση των εργασιών, δεδομένου  ότι τα εδάφη είναι σαθρά, υγρά και λασπωμένα. Μόλις  στεγνώσει λίγο το έδαφος  θα συνεχιστούν οι εργασίες. Τη στιγμή αυτή  δεν  μπορούν να  γίνουν εργασίες. 

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με το Πολιτιστικό Κέντρο Πλωμαρίου και την αντιπαράθεση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Πόλιον”, ο κ. Αρμενάκας έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:
Ομολογεί η κα  Ματαράγκα ότι  επί εποχής Βουνάτσου, εκείνη, είχε τα κλειδιά του Πολυκέντρου  και όποιον ήθελε έβαζε μέσα, αφού  δεν υπήρχε  στο Πλωμάρι Διοίκηση. Αυτό αποκαστήσαμε και αποδώσαμε το Πολύκεντρο σε όλους  τους Πλωμαρίτες  χωρίς διακρίσεις. Φιλοξενούμε  τους πάντες  και αγαπάμε όλους τους συλλόγους,  σε αντίθεση με  το ΠΟΛΙΟΝ που δεν συμφωνεί με κανέναν π.χ Λέσχη Πλωμαρίου. Άραγε πως γινόταν εκδηλώσεις τόσα χρόνια αφού μας περιγράφει ένα κατεστραμμένο Πολύκεντρο; Άραγε γιατί δεν έκανε  ενέργειες  για την επισκευή του; Που κόβει τις βασιλόπιτες το Πολιον; Στο Πολύκεντρο  φυσικά που μετά χαράς ο  “κακός” Αντιδήμαρχος  της παραχωρεί  κάθε χρόνο. Το ψέμα,  κα Ματαράγκα, έχει  κοντά ποδάρια, λέει  ο  Ελληνικός λαός.  Όσο  για τους χαρακτηρισμούς  τους  ανταποδίδω γενναιόδωρα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here