Home Δελτία Τύπου Άλλος ένας Συνδυασμός για την Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου “Νέοι Ορίζοντες για το...

Άλλος ένας Συνδυασμός για την Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου “Νέοι Ορίζοντες για το Πλωμάρι” – Η λίστα υποψηφίων

3872
0

Ανακοινώθηκε και τρίτος συνδυασμός για την Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου, το όνομα αυτού “Νέοι Ορίζοντες για το Πλωμάρι”. Δείτε το δελτίο τύπου με την ανακοίνωση και τη λίστα υποψηφίων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συνδυασμός “Νέοι Ορίζοντες για το Πλωμάρι”, παίρνει θέση υπέρ του υποψήφιου Δημάρχου, Μιχάλη Μαμάκου, που έχει το χρίσμα από το ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ). Άρα μαζί με τον τοπικό συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης(ΚΚΕ) είναι οι δυο μέχρι στιγμής συνδυασμοί που δεν είναι σίγουρα ανεξάρτητοι.

Το δελτίο τύπου: Αγαπητές συμπολίτισσες –Αγαπητοί συμπολίτες, είμαστε υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού <<Νέοι Ορίζοντες για το Πλωμάρι>> και είναι μεγάλη μας τιμή να θέλουμε να δουλέψουμε για τον τόπο μας. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι μαζί σας .Δεν είμαστε ανεξάρτητοι. Όλοι γνωρίζετε τα πιστεύω μας .Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία και ο καθένας γνωρίζει τον άλλο. Αγαπάμε όμως το Πλωμάρι και η στάση ζωής μας το αποδεικνύει.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του συμπολίτη μας Μιχάλη Μαμάκου για το αξίωμα του Δημάρχου Μυτιλήνης γιατί είναι Πλωμαρίτης ,γιατί γνωρίζουμε το έργο του ,που πραγματοποίησε στα οχτώ χρόνια της θητείας του , ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πλωμαρίου, και την όλη στάση του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Λέσβου. Πιστεύουμε ότι τον ίδιο ζήλο την ίδια εργατικότητα και την ίδια αξιοσύνη θα επιδείξει και στον Δήμο Μυτιλήνης .Και ο ίδιος στηρίζει τις υποψηφιότητες μας γιατί μας γνωρίζει.

Είμαστε αταλάντευτα υπέρ των συνεργασιών. Θα έχετε ακούσει ότι έγιναν προσπάθειες να συνεργαστούμε με άλλο συνδυασμό ,που ζητά την ψήφο σας .Όμως οι προσπάθειες απέτυχαν γιατί δεν άφηνε η αξιοπρέπεια μας να υποκύψουμε στις απαιτήσεις του εκπροσώπου του .
Διαβάσαμε τις προτάσεις ορισμένων και τα πολλά Θα !!.Νομίζουμε ότι δεν γνωρίζουν τις αρμοδιότητες του κοινοτικού συμβουλίου ,όπως αυτές προσδιορίζονται από το πρόγραμμα <Κλεισθένης >.Ίσως νομίζουν ότι θα είναι Δήμαρχοι.

Εμείς δεν θα σας υποσχεθούμε τίποτε άλλο εκτός από Ένα ,να εργαστούμε ακούραστα για να ανεβάσουμε τον Τόπο μας όσο πιο ψηλά γίνεται ,και πιστεύουμε ότι μπορούμε ,συνεργαζόμενοι με τους λοιπούς άξιους συμβούλους του κοινοτικού Συμβουλίου που θα εκλεγούν.
Την αξιοσύνη μας ,την εντιμότητα μας .την πίστη μας στην ισότητα και τον σεβασμό στην προσωπικότητα των συμπολιτών μας ,την αξιοκρατία και την εναντίωση μας στο ρουσφέτι, την γνωρίζουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ,οι νεώτεροι μπορούν να την μάθουν ρωτώντας τους γονείς τους, γιαυτό και ζητάμε να μας τιμήσετε με την ψήφο σας .

Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

Βελούτσος Δημήτριος του Γρηγορίου.
Λάμπρου Δημήτριος του Κων/νου-Γεωργίου
Μαμάκου Περσεφόνη του Παντελή
Μεταξή Ραφαηλία του Ευσταθίου
Μουτζούρης Γεώργιος του Παναγιώτη
Μπαρέλης Χριστόδουλος του Ευστρατίου
Τζανή – Βαζλαδέλη Μυρσίνη σύζυγος Παναγιώτη
Χιώτη Ραλλιώ του Νικολάου

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here