Home Δελτία Τύπου Η Ειρήνη Μιχαλέλη υποψήφια με το Γιάννη Σπιλάνη και τη “Συμπαράταξη Πολιτών”...

Η Ειρήνη Μιχαλέλη υποψήφια με το Γιάννη Σπιλάνη και τη “Συμπαράταξη Πολιτών” στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

2387
0

Η συμπολίτισσα μας κα Ειρήνη Μιχαλέλη θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σπιλάνη, “Συμπαράταξη Πολιτών” στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το 2014 ήταν ξανά υποψήφια στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητα της: Γέννημα-θρέμμα Πλωμαρίου. Εργάστηκε για 33 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καλύπτοντας καίριες θέσεις, όπως Διευθύντρια για 11 χρόνια του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας, Προϊστάμενη Οικονομικών και επί σειρά ετών διευθύντρια προσωπικού του Δήμου Μυτιλήνης. Συνταξιοδοτήθηκε ως επίτιμη Προϊσταμένη Διοίκησης του Δήμου Μυτιλήνης. Παρούσα στους κοινωνικούς αγώνες στο τόπο της από νεαρή ηλικία, πρωτοστάτησε ενάντια στον Καλλικράτη για την παραμονή του Δήμου Πλωμαρίου. Μετά την συνταξιοδότηση της κατοικεί στο Πλωμάρι. Ασχολείται κυρίως με τη ζωγραφική έχοντας στο ενεργητικό της 4 ατομικές εκθέσεις, ενώ παράλληλα παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά και ενήλικες στο Εργαστήρι του Δ. Διαμερίσματος Πλωμαρίου.

Ενώνει και τις δικές της δυνάμεις με τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ώστε το Πλωμάρι, η Λέσβος, τα νησιά του Β. Αιγαίου να πάρουν τον αναπτυξιακό δρόμο που τους αξίζει και που οδηγεί στη δίκαιη και βιώσιμη-αειφόρο ανάπτυξη που θα αναδεικνύει τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ειρήνη Μιχαλέλλη

*Οι υποψήφιοι από το Πλωμάρι μπορούν να μας στέλνουν στο E-mail info@plomarinews.gr τη δήλωση υποψηφιότητας τους για δωρεάν ανάρτηση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here