Home Δελτία Τύπου Ο Στρατής Ψαρράς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό “Επανεκκίνηση” του Κώστα...

Ο Στρατής Ψαρράς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό “Επανεκκίνηση” του Κώστα Αστυρακάκη

2027
0

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Στρατή Ψαρρά. Στρατής(Τάκης) Κ. Ψαρράς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης με τον Συνδυασμό “Επανεκκίνηση” του Κώστα Αστυρακάκη. Τηλ: 6976385871.

Λέσβιος Πλωμαρίτης, γέννημα θρέμμα. Οδηγός του οι Ανθρωπιστικές Αρχές και Αξίες που τον μπόλιασαν οι Γονείς του, οι Δάσκαλοι και Καθηγητές του Γ’ Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Πλωμαρίου.

Υπηρέτησε πιστά την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, 23 χρόνια Δικηγόρος και 23 Στρατιωτικός Δικαστής, ως ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ και όχι ως επαγγελματίας ή καριερίστας.

Εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον ΟΗΕ, ως σύμβουλος και μέλος της Διπλωματικής μας Αντιπροσωπείας(1974-1976). Λειτούργησε ακομμάτιστα ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πλωμαρίου(1991-1994).

Ξεκίνησε το 1963 και συνεχίζει ν’ αρθρογραφεί, ως ενεργός πολίτης, σε Λεσβιακές και Αθηναϊκές εφημερίδες. Παρουσίαζε στην ΤV Μυτιλήνης την εκπομπή “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ”, κάθε Παρασκευή βράδυ(2001-2005).

Εκλεγεί δεν εκλεγεί θα προσφέρει γνώσεις, εμπειρίες και γνώση με την “Επανεκκίνηση”.

Έχουμε Δημοτικές Εκλογές και όχι βουλευτικές εκλογές. Πείτε ΌΧΙ στους Συνδυασμούς που έχρισαν και στηρίζουν τα κόμματα. Τα κόμματα που μαζί με το οικονομικό κατεστημένο, για την επιβίωση τους, διχάζουν κομματικά το Λαό, μεθόδευσαν και επέβαλαν γι΄ άλλα εκατό χρόνια οικονομική κατοχή στην Ελλάδα μας, με τις γνωστές διαλυτικές συνέπειες στον παραγωγικό και κοινωνικό μας ιστό.

Η “Επανεκκίνηση” ως Δημοτικής Αρχή, με Δήμαρχο τον Κώστα Αστυρακάκη, θα σας εκπροσωπεί ουσιαστικά, αποτελεσματικά, δυναμικά και αμφίδρομα.

*Οι υποψήφιοι από το Πλωμάρι μπορούν να μας στέλνουν στο E-mail info@plomarinews.gr τη δήλωση υποψηφιότητας τους για δωρεάν ανάρτηση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here