Home Ενημερώσεις “Η Μελωδία της Ευτυχίας” θεατρική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλωμαρίου 23/5/2019

“Η Μελωδία της Ευτυχίας” θεατρική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλωμαρίου 23/5/2019

1647
0

Δελτίο τύπου: Ο θίασος “Θέατρο-Ζουζούνια” (Fb) με τη στήριξη της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, της ομάδας Νέων Πλωμαρίου και της Λέσχης Πλωαρίου, παρουσιάζει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στις 5 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου την παράσταση : “Η Μελωδία της Ευτυχίας”.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η τακτοποιημένη ζωή του πλοιάρχου Γκέοργκ φον Τραπ και των επτά ορφανών παιδιών του αλλάζει ριζικά μόλις φτάνει στο σπίτι μια νεαρή δόκιμη μοναχή, η Μαρία Αυγούστα, και αναλαμβάνει καθήκοντα δασκάλας. Με τη ζωντάνια, την πίστη της στο Θεό, την αισιοδοξία της, αλλά και με το κέφι, την αγάπη της για τη μουσική καταφέρνει να κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά του πλοιάρχου και τον ίδιο.
Η ζωή του αποκτά καινούργιο ενδιαφέρον κοντά στην Μαρία. Την ερωτεύεται και την παντρεύεται, κι έτσι μαζί αντιμετωπίζουν όχι μόνο τις καλές στιγμές αλλά και τις τεράστιες δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάζονται στη ζωή τους. Χάνουν κάποια στιγμή τα πλούτη τους, όμως με το τραγούδι τους περνούν στον κόσμο το διαχρονικό μήνυμα της ειρήνης και συναδέλφωσης με την μουσική!

Συντελεστές :Μαρία Μαραγκουδάκη , Τζανλούκα Σπιλότρος, Λένα Πωπ, Δουκάς Κλωνάρης, Σταυρούρα Τσουλτσίδου και τα παιδιά Γιώργος Μεντιχότζα, Γιώργος Φωτιάδης, Γιώργος Ταμίλος, Χαρά Μπάγκου, Χρήστος Λαγουτάρης, Χριστίνα Λαγουτάρη, Πελαγία Ρεβύθη, Χριστίνα Αραμπατζή, Δούκας Χατζηπαρασκευάς, Στράτος -Ταξιάρχης Χατζηπαρασκευάς.
Ήχος και Χειρισμός Γραφικών: Χαράλαμπος Αραμπατζής
Είσοδος: 4 Ευρώ.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here