Home Άρθρα Τέλος εποχής για δυο ιστορικές μικρές επιχειρήσεις του Πλωμαρίου

Τέλος εποχής για δυο ιστορικές μικρές επιχειρήσεις του Πλωμαρίου

5799
0

Από την πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου βγήκαν δυο ειδήσεις που αφορούν δυο ιστορικές επιχειρήσεις της περιοχής μας. Το περίπτερο της Πέπης που βρίσκεται στον παραλιακό δίπλα από το καφέ “ΕΝ ΠΛΩ” απέναντι από το ξενοδοχείο Oceanis και το καφέ-σαντουιτσάδικο του Θεολόγου που βρίσκεται απέναντι από το Super Market Μασούτης στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Πλωμαρίου.

Όπως είναι γνωστό οι ιδιοκτήτες εδώ και αρκετούς μήνες έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους για διαφορετικούς λόγους.

Πρόκειται για δυο από τις μακροβιότερες επιχειρήσεις του Πλωμαρίου που αποτελούσαν σήμα κατατεθέν του επιχειρηματικού κόσμου στην κωμόπολη μας. Ποιος δεν έφαγε σάντουιτς από τον Θεολόγο και ποιος δεν αγόρασε τσίχλες, πατατάκια, σοκολάτες ή τσιγάρα από το περίπτερο της Πέπης; Όλα αυτά για πολλούς είναι συνδεδεμένα με τα παιδικά μας χρόνια στο Πλωμάρι.

Το περίπτερο δεν θα λειτουργήσει ξανά και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης της κατασκευής από το σημείο. Για το κατάστημα του κ. Θεολόγου που είχε “θρέψει” γενιές, όπως έγινε γνωστό από την πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, το ακίνητο αναμένεται σύντομα να δημοπρατηθεί για την ενοικίαση και αξιοποίηση του μιας και ανήκει στο Δήμο Μυτιλήνης.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here