Home Δελτία Τύπου Αθανασίου και Κύτελης επισκέφτηκαν το Πλωμάρι – Πύλη Σένγκεν, Αγιάσος – Μεγαλοχώρι...

Αθανασίου και Κύτελης επισκέφτηκαν το Πλωμάρι – Πύλη Σένγκεν, Αγιάσος – Μεγαλοχώρι και άλλα θέματα στην ατζέντα

2592
0

Ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Δήμαρχος Λέσβους κ. Στρατής Κύτελης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης επισκέφτηκαν το Πλωμάρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και συμμετείχαν σε σύσκεψη στην Κοινότητα Πλωμαρίου όπου ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα της Περιοχής από τον Πρόεδρο κ. Γιάννης Ξανθούλη και τους Τοπικούς Συμβούλους. Τα έργα που αποφασίστηκε ότι πρέπει να δρομολογηθούν είναι η Πύλη Εισόδου, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου, η ανακαίνιση του του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας.

Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε χθες το πρωί το Πλωμάρι, όπου παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη, του Εντεταλμένου Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιάννη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου Ιωάννη Ξανθούλη και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου, προήδρευσε σύσκεψης στην οποία εξετάστηκαν διεξοδικά και εμπεριστατωμένα ζητήματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η πορεία των έργων που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιοχής, όπως η δημιουργία Πύλης Σένγκεν, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγιάσος – Μεγαλοχώρι, η ανακαίνιση του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας κ.α. Επιτακτική κρίθηκε ακόμη η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών από τον ισχυρό σεισμό του 2017, ζητήματα που αν και ήταν «πρώτης γραμμής», δυστυχώς, δεν είχαν προχωρήσει.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στα θέματα που συνδέονται με την καθημερινότητα, την βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την προβολή και ανάδειξη της περιοχής.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με κατάθεση προτάσεων, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει ότι με σύμπνοια και μεθοδική δουλειά η νέα Δημοτική Αρχή δρομολογεί την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν, ώστε να υλοποιηθεί με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός της, προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here