Με αισθήματα αισιοδοξίας, προσμονής και ελπίδας υποδεχτήκαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη στα Γρεβενά.

Ο κ. Αυγενάκης ιδιαίτερα φιλικός ως καλός γνώριμος των ανθρώπων και των ιδιαιτεροτήτων του νομού μας , αφού ήταν η πολλοστή επίσκεψή του , ως ο πλέον αρμόδιος και υπεύθυνος επισκέφθηκε το χιονοδρομικό στη Βασιλίτσα όπου στο υψόμετρο των 2150 μέτρων διαπίστωσε την μοναδικότητα του χιονοδρομικού μας κέντρου και την αναγκαιότητα της βοήθειάς του σε επίπεδο οργάνωσης και υποδομών προκειμένου να αποκτήσει την αίγλη και την δυναμική που χρειάζεται.

Ως Περιφερειαρχική Αρχή διά μέσου του λόγου του κ. Αντιπεριφερειάρχη υποσχεθήκαμε την καλή διάθεση και βεβαίως συνεργασία προκειμένου οι μελέτες που θα χρηματοδοτηθούν από το Υπουργείο Αθλητισμού να ενταχθούν σε αντίστοιχα προγράμματα , όχι μόνο για το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας αλλά και για τις υπόλοιπες αθλητικές δομές του νομού Γρεβενών.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών που υπάρχουν στον ορεινό όγκο και για τον ρόλο που παίζουν στη γενικότερη διαμόρφωση του τουριστικού μας ορεινού προϊόντος.

Εγώ αναφερόμενος στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας ευχήθηκα και ταυτόχρονα ζήτησα την δέσμευση από του Υπουργό , του χρόνου σε αντίστοιχη επίσκεψη ¨να περιμένει αρκετή ώρα στον αναβατήρα προκειμένου να πάρει σειρά για να κάνει σκι εξαιτίας των πολλών επισκεπτών που θα υπάρχουν στο χιονοδρομικό¨. Επίσης ευχαρίστησα για την διάθεσή του και την δέσμευσή του να βοηθήσει την καλυτέρευση των αθλητικών δομών του Δήμου Δεσκάτης μεταξύ αυτών και του ορειβατικού καταφυγίου στα Καμβούνια , προκειμένου ο νομός μας να έχει μία ομοιόμορφη ολοκληρωμένη χειμερινή τουριστική πρόταση σε όλο του το εύρος.

ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ Ι. ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ