Ο συμπολίτης μας έχει σοκαριστεί από την απίστευτη εξέλιξη που έφερε μια καταγγελία επειδή στον κοινόχρηστο αύλειο χώρο της οικοδομής που διαμένει βρίσκονταν τα δύο κατοικίδια του.

Ο νεαρός Καστοριανός βιοπαλαιστής, έχει δύο σκυλάκια στην αυλή της διώροφης οικοδομής όπου κατοικεί. Το διαμέρισμα του άλλου ορόφου δεν κατοικείται για 20 χρόνια μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, μια καταγγελία έφερε την αστυνομία η οποία του επέδωσε πρόστιμο 1000 € τα οποία ζητήθηκε να πληρωθούν άμεσα από τον απεγνωσμένο εργαζόμενο του μεροκάματου και μάλιστα στο σύνολο τους!

Μιλώντας στο oladeka.com ο αιφνιδιασμένος συμπολίτης μας ζητά οποιαδήποτε συμβουλή ή βοήθεια από όποιον γνώστη του αντικειμένου μπορεί να του την παράσχει.

Εμείς έχουμε να πούμε μόνο, ότι ο δήμος ειδικά στις εποχές που ζούμε, θα ήταν καλό να βρει μια λύση για τον άνθρωπο αυτόν και επειδή η όλη ιστορία μοιάζει υπερβολική όσο και το πρόστιμο που επιβλήθηκε, ας εξαντληθεί η όποια δυνατότητα γιατί όπως λέει και ο λαός…δεν είναι καιρός για τέτοια!

Upd – Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο καταγγέλων ανέφερε στο oladeka πως πρόκειται για δύο λυκόσκυλα και ότι εκτός του προστίμου υπάρχει προιστορία – δεν ήταν κάτι ξαφνικό- ενώ η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό και ότι δεν έχει τελειώσει εδώ.

Πηγή:oladeka.com