Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ακολουθεί αξίζουν δυο επισημάνσεις που ενδιαφέρουν άμεσα όλους τους Δυτικομακεδόνες και φυσικά τον άξονα Κοζάνη -Πτολεμαΐδα-Φλώρινα.

-Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 έθεσε, μεταξύ άλλων, το καυτό ζήτημα των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης(ΟΑΣΘ-Μετρό) και την απολιγνιτοποίηση.
Συγχαρητήρια στη Χριστίνα Καλημέρη γιατί έκανε κάτι που δεν είναι αυτονόητο καθώς η μονοθεματική της κρίσης στον τουρισμό λόγω κορονοϊού απειλεί με εξαφάνιση πολλά καυτά θέματα της επικαιρότητας. Η βίαιη απολιγνιτοποίηση είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που χρειάζεται τη συνδρομή των ΜΜΕ για να προβάλουμε τις θέσεις μας ώστε να δούμε πιο αισιόδοξα το αύριο του τόπου μας.

-Απορρίπτοντας το βίαιο χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης, η Φώφη Γεννηματα τόνισε ότι η Δυτική Μακεδονία χρειάζεται ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΙΟ κ ΧΡΗΜΑ, μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η δίκαιη μετάβαση.
Με δυο λόγια επανέλαβε σταθερά τις καθαρές θέσεις που είχε αναπτύξει πριν λίγες εβδομάδες σε δυτικομακεδονικό μέσο (flash tv).

Ούτε αυτό είναι αυτονόητο… δυστυχώς.

Το να λέμε άλλα στο κέντρο κ άλλα σε καθε περιοχή είναι ενα κοστούμι που φοριέται πολύ στις μέρες μας από πάσης φύσεως λαϊκιστές κ δημαγωγούς και η καθαρή στάση της Φώφης Γεννηματα τιμά τόσο την ίδια όσο και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.