Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο του Δισπηλιού, με ιχ αυτοκίνητο που κατέληξε σε φράχτη και στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους!

Το τροχαίο συνέβη, όταν στο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από Άργος Ορεστικό προς Καστοριά, έσκασε ένα από τα ελαστικά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινείται σχεδόν ανεξέλεγκτα, όμως χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, ο οποίος κατέβαλε προσπάθεια να το ελέγξει, κατέληξε πάνω σε φράχτη παρακείμενης κατοικίας, χωρίς κανείς από τους δύο επιβαίνοντες σε αυτό να πάθει, ευτυχώς, το παραμικρό, αλλά ούτε και να κινδυνέψει άλλο διερχόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο ωστόσο, υπέστη σοβαρές υλικές και μηχανολογικές ζημιές.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία, η οποία έλαβε κατάθεση από τον νεαρό οδηγό και τον φίλο συνεπιβάτη, προκειμένου να διαπιστώσει τα αιτία του ατυχήματος. Επίσης κλήθηκε ειδικό όχημα οδικής βοήθειας για να απομακρύνει άπω το σημείο το όχημα. Οι δύο νεαροί, κυριολεκτικά είχαν Άγιο και δεν έπαθαν το παραμικρό, για αυτό δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πηγή:ditikostipos.gr