Στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Κοζάνη βρέθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, αντιπροσωπεία του Φο.Δ.Σ.Α. Κέρκυρας με επικεφαλής την πρόεδρό του και Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ξενάγηση στους χώρους της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων και στους παρακείμενους Χώρους Υγειονομικής Ταφής, αλλά και η πραγματοποίηση μια πρώτης συζήτησης γύρω από την επικείμενη προγραμματική σύμβαση, η οποία πρέπει να υπογραφεί μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Νομού Κέρκυρας και της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. ΑΕ.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει η Μερόπη Υδραίου, εν ευθέτω χρόνω θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια επίσκεψη στην Δυτική Μακεδονία προκειμένου ν’ αποσαφηνιστούν λεπτομέρειες γύρω από διαδικαστικά θέματα (ποσότητες, χρονοδιαγράμματα, κόστη κτλ)

Στην Κοζάνη εκτός της Μερόπης Υδραίου μετέβησαν σήμερα οι Δήμαρχοι Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης και Κώστας Λέσσης, αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Νίκος Καλόγερος, ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας και επικεφαλής της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις», Γιάννης Τρεπεκλής και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Σπύρος Κορωνάκης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ
Πηγή:http://www.enimerosi.com/